2018-06-22 06:49


Premierul TUDOSE, lămuriri despre creșterea prețului carburanților

 |  14:39
Premierul TUDOSE, lămuriri despre creșterea prețului carburanților

Premierul Mihai Tudose a declarat, marți, că săptămâna viitoare la nivelul Executivului va avea loc o discuție pentru a se vedea ce a determinat creșterea prețului carburanților la pompă.

Întrebat de presă, la finalul BPN al PSD, despre creșterea prețurilor carburanților "la pompă" și dacă măsura este urmare a anunțului reintroducerii supraaccizei la combustibili, premierul Tudose a răspuns:

"E problema lor. (...) Dacă ei continuă (...) vedem și noi de unde și cum putem regla situația. (...) Prețul nu poate doar să scadă, dar, în mod cert, nu este influența accizei, fiindcă acciza nu a intrat în vigoare. (...) O să avem o discuție chiar pe data de 15, 16, săptămâna viitoare, să vedem exact care a fost influența. Dacă barilul a crescut, avem o discuție, dacă au avut alte cheltuieli, este o discuție, dacă a crescut artificial, cred că nu mai avem nicio discuție".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-14

TAGURI: cresterea pretului carburantilor, tudose

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RADIAN
12 Sep 2017

bai tata bai tudose asta chiar este prost.este problema romanilor ca ei platesc.faptele sunt clare au crescut pretul in urma anuntului cu acciza.si au crescut inainte miseleste putin cate putin .asta asculta minciunile mafiei petrolului si sfideaza pe romani.cine va mai sustine pe voi groparii neamului romanesc?ce sa ii ceri unui mincinos din braila.
Random imageUltimele stiri

Apa Nova