2017-01-22 14:20

ECONOMIE


PricewaterhouseCoopers Audit SRL, consultant pentru listarea la bursă a Romtelecom

 |  19:54
PricewaterhouseCoopers Audit SRL, consultant pentru listarea la bursă a Romtelecom

SC PricewaterhouseCoopers Audit SRL va oferi consultanţă Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) pentru listarea la bursă a Romtelecom şi fuziunea cu Cosmote, se arată într-un comunicat al MCSI.Celelalte companii care au depus oferte în vederea asigurării consultanţei pentru listarea operatorului de telecomunicaţii au fost KPMG România SRL şi SC Deloitte SRL, Boştină şi Asociaţii SPRL şi Reff & Asociaţii SCA.

Potrivit Ministerului Comunicaţiilor, toate ofertele depuse de către firmele participante au întrunit condiţiile de calificare iar în urma analizei punctajului total aferent fiecărei oferte depuse s-a constatat faptul că oferta PricewaterhouseCoopers Audit SRL a primit cel mai mare punctaj, respectiv 96 de puncte, din 100.

„Prin parcurgerea acestei etape, pentru reprezentanţii statului român s-au creat premisele pentru analiza oportunităţilor fuziunii Romtelecom-Cosmote”, a declarat Marius Fecioru, secretar de stat în cadrul MCSI.

Comisia numită prin OMCSI nr.1148/16.11.2011 pentru a analiza ofertele aferente achiziţiei “Servicii de expertiză juridică, economică şi tehnică în legatură cu evaluarea beneficiilor procesului propus de fuziune şi listare la bursă, în raport cu alte opţiuni posibile a SC Romtelecom SA”, în valoare de 200.000 euro (TVA inclus), s-a întrunit în data de 5 decembrie. Veniturile Romtelecom au scăzut cu 3,6% în trimestrul al treilea al acestui an, comparativ cu trimestrul anterior, iar numărul de linii de voce s-a redus cu 1%.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image