2018-09-24 18:39


PRIMA DECIZIE luată de Sorin Grindeanu, după numirea la șefia ANCOM

 |  11:20
PRIMA DECIZIE luată de Sorin Grindeanu, după numirea la șefia ANCOM

Sorin Grindeanu a decis încetarea tuturor detaşărilor din Autoritate, persoanele care ocupau posturile provenind din "diverse societăţi comerciale".

"Am încetat toate detaşările, 24 la număr. Astăzi am dat o decizie în acest sens”, a spus noul preşedinte Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, Sorin Grindeanu, pentru Mediafax.

Adrian Diţă, fostul preşedinte al ANCOM, a adus în cadrul instituţiei din momentul preluării funcţiei peste 25 de persoane - toate fiind angajate prin detaşare de la alte companii şi niciuna prin câştigarea unui concurs, potrivit datelor obţinute de Ziarul Financiar de la surse apropiate arbitrului telecom.

Adrian Diţă şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al arbitrului telecom, la finalul lunii octombrie, după ce mai mulţi membri din Comisia pentru tehnologia informaţiilor şi comunicaţii din Camera Deputaţilor i-au cerut în repetate rânduri demisia, susţinând că „a destructurat ANCOM şi că a dat afară mai mulţi profesioinişti”, declara, la acel moment, pentru MEDIAFAX, Cătălin Drulă, preşedintele acestei comisii parlamentare.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a aprobat numirea fostului premier Sorin Grindeanu în postul de preşedinte al ANCOM, cu 270 de voturi favorabile şi 117 împotrivă.

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii reglementează o piaţă în valoare de peste 4 miliarde de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-09

TAGURI: grindeanu, ancom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MIKIM
13 Noi 2017

S-a baricadat cumva in birou?
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...