2019-03-24 23:50


Prima reacţie a BNR după reţinerea viceguvernatorului Bogdan Olteanu

 |  10:52
Prima reacţie a BNR după reţinerea viceguvernatorului Bogdan Olteanu

Banca Națională a României (BNR) a anunţat vineri, într-un comunicat de presă, că atribuțiile viceguvernatorului Bogdan Olteanu vor fi preluate de ceilalți membri ai conducerii executive.

„În legătură cu reținerea domnului Bogdan Olteanu, Banca Națională a României precizează că ancheta Direcției Naționale Anticorupție — Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție vizează activitatea acestuia desfășurată înainte de încredințarea de către Parlament a mandatului de viceguvernator al BNR, conform comunicatului publicat de DNA. BNR menționează că activitatea instituției se desfășoară normal, atribuțiile domnului viceguvernator urmând a fi preluate conform procedurilor interne în vigoare de către ceilalți membri ai conducerii executive', se arată în comunicatul citat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-29
Citeste si:
DNA: Bogdan Olteanu a primit 1 milion de euro și sprijin electoral
Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu, reținut pentru trafic de influenţă

TAGURI: reactie, bnr, retinere, viceguvernator, bogdan olteanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
30 Iul 2016

DE MAFIOTUL ISARESCU CU MACIUCA SI AFACRILE LUI CONSILIEREI MATAHARI DE PLESCOI NU SE SPUNE NIMIC ? CUM DRACU A TRECUT SI PE LA TARICEANU ?
DARIUS
01 Aug 2016

pai tradatorul de tara isarescu ,cel mai mare tradator de tara in viata,a luat bani de la spinul ,catelul lui tariceanu viitorul puscarias,olteanu ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...