2019-02-23 03:41


Pro TV a solicitat Guvernului ajutor de stat de peste 1 milion de euro pentru serialul "Las Fierbinţi"

 |  14:26
Pro TV a solicitat Guvernului ajutor de stat de peste 1 milion de euro pentru serialul "Las Fierbinţi"

Pro TV a solicitat Guvernului ajutor de stat de peste 1 milion de euro pentru episodul de Crăciun al serialului „Las Fierbinţi” şi pentru sezonul din toamna anului viitor, al 15-lea, al producţiei, potrivit Profit.ro.

Cererea pentru bani de la buget se adaugă celor depuse de alţi solicitanţi, precum casele de producţie Frame Film şi Castel Film, pentru diferite proiecte.

Producătorii de film pot aplica, începând cu 12 octombrie, pentru obţinerea unor finanţări garantate de stat, pentru producţii cinematografice româneşti şi străine realizate în România, în baza unui program guvernamental cu un buget alocat de 50 de milioane de euro anual.

Producţiile cinematografice care vor fi selectate în program vor beneficia de ajutor de stat între 100.000 de euro şi 10 milioane de euro, bani din care vor putea fi acoperite până la 45 de procente din cheltuielile eligibile pentru producţia de filme realizate în România şi care promovează ţara, respectiv de până la 35% din totalul cheltuielilor eligibile pentru dezvoltarea proiectelor de film şi producţie de film în România.

Proiectele producătorilor de film vor fi selectate de o comisie din care fac parte Dan Piţa, regizor şi scenarist, Adrian Titieni, actor, profesor universitar doctor, preşedinte onorific UNATC, Kevin Dillon, actor, Sterian Alexandru, doctor în cinematografie, şi Stan McCoy, preşedintele Motion Picture Association of America (MPAA).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-20

TAGURI: protv, guvern, ajutor de stat, las fierbinti,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
20 Noi 2018

CINE DRACU SE UITA LA O TIGANIE DE PROST GUST ? MAI VREA SI BANI DEA MOACA ?
ANONIM
21 Noi 2018

PARCA SE C-AM JOACA SI GIDILA CU DROGURILE ?
MANDEA
22 Noi 2018

DUPA " MOROMETII " , " LAS FIERBINTI " MI SE PARE A FI UN FILM MULT MAI PENIBIL CA PRIMUL . SCENARIU DE CACAT , MUZICA DE CACAT SI ACTORI DE CACAT ( EXCELEAZA IN MEDIOCRITATE VASILE PRIMARUL , LIMBRICUL GEANI , MANGALITA BUBOASA BOBITA , COW DALIDA SI ALCOOLICUL CELENTANO ) . ASTA E CE LE PLACE ROMANILOR AZI , ASTA E NIVELUL LOR CULTURAL IMPUS DE PSD : MANELE SI LAS FIERBINTI . MI-E SCIRBA DE ROMANIA PSDISTA SI DE PREFERINTELE EI IN MATERIE DE FILM SI MUZICA . VA DORESC SA-L AVETI PE FLORIN SALAM PRESEDINTE SI PE GEANI PRIM MINISTRU . ASTA E TOT CE MERITATI CRETINILOR .
ANONIM
22 Noi 2018

Romania nu este PSDista Este romania UNTOALD ului unde si copiii se drogheaza Este romania unui sas dement cu 47 dosare penale care la 1 decembrie se instaleaza la tribuna cu toate putorile si toti hotii sai el fiind hotul sef Este romania unui chior semidoct cu curvele sale si ele semidocte Este romania poneilor roz si a bautorilor de pisat ,a poetilor care descriu ce gust are pisatul iubitei Este romania Lasilor fierbinti a caror actori sunt cu totii adeptii lui iohannus iar privitorii sun specimene ca Dide si Angi Serban Este romania bautorilor de pisat ,a spiralistilor si a drogatilor
ANONIM
22 Noi 2018

Ai dreptate Las fierbinti este opera PRO TV ului unde ETCA este mare si ocupa tot postul protv ca o precupeata care ocupa toata tarabaDealtfel are si fata de precupeata
MANDEA
22 Noi 2018

PACAT CA ACTORI CU REPUTATIE CA MALAELE SI MORGHENSTEN SE COMPLAC SA JOACE INTR-O MIZERIE DE FILM CA LAS FIERBINTI . SINT SIGURI CA AMINDOI AU SUFICIENTI BANI CA SA REFUZE SA SE COMPROMITA ALATURI DE " ACTRITZI " DE MINA A SAPTEA CA GEANI , BOMBITA , ARDILES , VASILE SI CINE MAI E PE ACOLO . E PACAT CA ACTORI CA EI SA PARTICIPE LA PROGRAMUL PSD DE INDOBITOCIRE A ROMANILOR CU MANELE TIGANESTI SI FILME DE TOT CACATUL CA CEST LAS FIERBINTI .
LASI FIERBINTI ...
22 Noi 2018

IN MIZERIA ASTA DE SERIAL , S-AU FACUT NUMEROASE GRESELI DE DISTRIBUTIE . IATA CINE SE POTRIVEA CEL MAI BINE PE ROL : PRIMAR - TARICEANU , ARDILES - DRAGNEA , CELENTANO - CODRIN STEFANESCU , ASPIRINA - OLPUTA VASILESCU , DALIDA - VEORICA DANCILA , PREFECTUL - ORICARE DIN PARLAMENTUL ROMANIEI , BOBITA- IORDACHE , ROBI - NICOLICEA , GEANINA- CARMEN DAN , DOREL- SERBAN NICOLAE . FACE-TI MODIFICARILE DE RIGOARE , RESPECTIVII FREACA MENTA IN PARLAMENT ORICUM , SE VOR BUCURA SA AIBA CEVA DE LUCRU .
LAS FIERBINTI 1DEC.2016
25 Noi 2018

MARE SPECTACOL MARE . CU EXCEPTIA LOREDANEI GROZEA O ADEVARATA ARTISTA , AU APARUT TOT CE E MAI GRETOS IN ROMANIA MANELISTA : VAMPA RASUFLATA MIHAELA RADULESCU , BOUL AROGANT FLORIN TANASESCU , TOAPA ESCA , SCAPETELE PENIBIL SMILEY ( NUME ROMANESC ??? ) , GAROIUL CABRAL IKACA SI MULTI ALTI HARTISTI DE ACEEASI VALOARE . RUSINE .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...