2018-12-17 04:48


Produs Alpha Bank pentru companiile din turism

 |  17:22
Produs Alpha Bank pentru companiile din turism
Alpha Bank România vine în sprijinul companiilorce activează în sectorul turistic cu noi facilităţi ataşate pachetului Alpha IMMturism. Lansat în urmă cu un an, în premieră în sectorul bancar din România, AlphaIMMturism se adresează agenţiilor de turism, hotelierilor, dar şi altor entităţicu activitate de turism.

Astfel, începând din această săptămână, pentrucompaniile care achiziţionează pachetul Alpha IMMturism, comisionul pentru plăţileîn valută este redus cu până la 40% faţă de valorile standard.

Această nouă facilitate se adaugă altorbeneficii menite să sprijine activitatea zilnică a companiilor din sector:comisionul de administrare a contului curent sau a contului de economii, cât şicel pentru încasările prin ordine de plată este 0%, plăţile intrabancare în lei,indiferent de suma, beneficiază de comision 0%, plăţile interbancare în lei,indiferent de sumă, au comisioane fixe avantajoase, iar emiterea scrisorilor degaranţie se realizează la jumătatea costului uzual, atât pentru lei, cât şipentru valută, în timp ce tranzacţiile prin POS au un tarif preferenţial, iaraccesul la serviciul de internet banking Alpha Click este gratuit.

Alpha Bank România este una dintre primele băncidin România care a susţinut dezvoltarea segmentului întreprinderilor mici şimijlocii şi a identificat nevoile specifice ale unor segmente de nişă, lansândastfel o serie de produse unice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-08-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...