2018-12-17 17:38


Produsele autohtone vor fi semnalizate în magazinele Carrefour cu drapelul României

 |  14:57
Produsele autohtone vor fi semnalizate în magazinele Carrefour cu drapelul României

Produsele fabricate în Romania vor fi semnalizate la raft, în toate magazinele Carrefour, cu drapelul României, au anunţat reprezentanţii  Carrefour România.

De asemenea, compania a lansat un catalog cu produse fabricate în România, susţinând că mărcile proprii Carrefour, spre deosebire de cele ale altor retaileri de pe piaţă, provin în marea lor majoritate de la producători din România. “Ar fi fost mai uşor să le importăm, decât să facem caiete de sarcini împreună cu producătorul, să dezvoltăm un produs, să îl testăm, să îi creăm ambalajul, însă am dorit să facem acest lucru pentru a pune umărul la producţia din această ţară”, a declarat directorul general Carrefour România, Francois Melchior de Polignac.

Carrefour România vizează crearea unor parteneriate strategice pe termen lung cu producători români, pentru a oferi clienţilor garanţia unor produse naturale, benefice pentru sănătate şi cu un nivel de calitate controlat în totalitate.

Distribuitorul precizează că produsele alimentare proaspete sunt de producţie românească în marea lor majoritate, existând totodată patru filiere de calitate Carrefour lansate până în prezent, pentru porc, morcov, păstrăv şi cartof, precum şi sute de producători români care şi-au dezvoltat afacerile alături de companie încă de la intrarea Grupului pe piaţa locală.

“Mihai Constantin, partener Carrefour de 11 ani, are 71 de ani şi a început să lucreze la Staţia de Cercetare Salmonicolă Potoci Bicaz a Universitaţii Alexandru Ioan Cuza, încă din 1968. În cadrul firmei SC Romavet SRL, lucrează din anul 2001, la ferma de pe lacul Bicaz, unde se produce păstrăvul filiera calităţii Carrefour”, a afirmat Melchior de Polignac, citat de Agerpres.

Produsele fabricate în România vor fi semnalizate foarte vizibil la raft, folosind drapelul Romaniei.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent în 32 de ţări din lume cu peste 15.500 magazine, grupul Carrefour numără peste 475.000 de angajaţi. În România, Grupul Carrefour numără în prezent 85 de magazine: 25 de hypermarketuri, 52 de supermarketuri şi 8 magazine de proximitate, în franciză.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-02-19

TAGURI: Carrefour, produse fabricate în Romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...