2017-01-19 23:22

ECONOMIE


Prognoză. Nevoia de spaţii de birouri va scădea, iar biroul va deveni un loc utilizat ocazional

 |  18:36
Prognoză. Nevoia de spaţii de birouri va scădea, iar biroul va deveni un loc utilizat ocazional

Nevoia de spaţii de birouri va scădea, ca rezultat al modalităţilor delucru viitoare, iar biroul va deveni „un loc utilizat ocazional”, potrivit unuisondaj la care au participat 600 de directori de companii din întreaga lume.

„Aproape 60% din respondenţii sondajului dinorganizaţiile mari au preconizat o scădere a nevoii de spaţii de birouri, carezultat al modalităţilor de lucru viitoare, şi doar 7% au preconizat ocreştere a nevoii de astfel de spaţii. Peste jumătate din respondenţi (51%) aumenţionat că biroul va deveni un loc utilizat ocazional”, se arată într-uncomunicat al companiilor care au efectuat sondajul, Regus, furnizor de spaţiide lucru flexibile, şi Unwired, specializată în viitorul domeniuluiocupaţional.

Raportul, denumit „Măsurarea beneficiilor agilităţii lalocul de muncă”, vizează atât opinia actuală referitoare la domeniulocupaţional, cât şi felul în care companiile răspund la modul de lucru agil.

„Pe măsură ce lumea virtuală câştigă teren, valorificareaagilităţii şi crearea unui puternic argument comercial pentru schimbareamodului în care muncim vor deveni esenţiale. (...) Viitorul în domeniulocupaţional va implica organizaţii care se îndreaptă către un model de lucrumai flexibil, în care angajaţii vor avea posibilitatea de a-şi alege felul cumeste cheltuit bugetul pentru propriul spaţiu de birou”, a declarat într-uncomunicat Bob Gaudreau, vicepreşedinte executiv al Regus.

Reprezentanţii Unwired au declarat, de asemenea,că angajatorii vor fi obligaţi să găsească o nouă unitate de măsură pentrucostul „asigurării condiţiilor de muncă”, lăsând în urmă abordarea tradiţionalăa conceptelor de chirie şi rate, într-o lume bazată pe metri pătraţi.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-01-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Ultimele stiri