2018-12-18 15:18


Programul Rabla pentru achiziționarea de mașini noi de către persoanele juridice începe luni, 4 mai

 |  12:31
Programul Rabla pentru achiziționarea de mașini noi de către persoanele juridice începe luni, 4 mai

Programul Rabla pentru achiziționarea de mașini noi de către persoane juridice va începe luni, 4 mai, potrivit datelor furnizate de Administrația Fondului pentru Mediu.

În cadrul Programului Rabla au fost alocate 20.000 de tichete pentru persoane fizice și 5.000 de tichete pentru persoane juridice și instituții publice. Tichetele vor fi alocate electronic, în sistemul informatic gestionat de Administrația Fondului pentru Mediu.

Din totalul bugetului alocat, 162,5 milioane lei sunt destinate pentru persoanele fizice, iar 37,5 milioane lei pentru persoanele juridice, inclusiv instituții publice, operatori economici fără personalitate juridică, organizații profesionale care sunt organizate și își desfășoară activitatea în una dintre formele de exercitare a profesiei liberale.

De asemenea, persoanele fizice care vor să achiziționeze o mașină nouă pot aplica, începând de luni, în cadrul Programului Rabla.

Valoarea eco-bonusurilor este de 750 lei la achiziționarea unui autovehicul nou al cărui motor generează o cantitate de emisii de CO2 mai mică de 100 g/km, în regim de funcționare mixt.

La achiziționarea unui autovehicul nou cu sistem de propulsie hibrid (tehnologii hibrid convenționale) se va acorda un ecobonus în valoare de 1.500 lei. Pentru cumpărarea unui autovehicul nou electric hibrid (tehnologii avansate de tip plug-in) se va acorda un eco-bonus în valoare de 2.500 lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-03

TAGURI: program, rabla, achizitioneaza, masina, nou, persoana, juridica, incepe, luni, 4, mai, find, mediu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...