2017-01-22 05:37

ECONOMIE


Programul “Rabla” şi în 2012

 |  14:38
Programul “Rabla” şi în 2012

Anul viitor nu va fi, probabil, unul spectaculos din punct de vedere al vânzărilor de autovehicule, care vor continua trendul descendent din 2011, a declarat ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, la o emisiune televizată difuzată duminică”.

Nu va fi, probabil, nici anul viitor spectaculos din punct de vedere al vânzării de maşini, după cum se întrevede acum. Prin Programul Rabla am ajutat foarte mult, de fapt am ajutat producătorii de autovehicule din România şi au recunoscut şi producătorii. Anul trecut au fost 190.000 de autovehicule casate, an acesta 120.000, deci va fi, probabil, şi anul viitor un trend descendent”, a explicat Borbely.

În opinia sa, România are nevoie în continuare atât de Programul “Rabla”, cât şi de taxa auto. “Cred că avem nevoie în continuare şi de taxa auto şi de Programul Rabla. Cetăţenii care sunt nemulţumiţi că trebuie să plătească o taxă trebuie să înţeleagă că statul român trebuie să decidă ce face. Adică dau eu bani importanţi pentru a casa anual 190.000-300.000, dau 3.800 lei la cetăţean, mai poate să cumpere două vouchere şi să-şi ia o maşină nouă, dar nu pot să-mi permit, eu stat român, să nu taxez acele maşini second hand care vin de cele mai multe ori din străinătate”, a explicat ministrul Mediului.

În noiembrie, Laszlo Borbely anunţa că Programul “Rabla” va fi reluat anul viitor, prin februarie, probabil în aceleaşi condiţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-17

TAGURI: Laszlo_Borbely, rabla, autovehicule, taxa_autoComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image