2018-11-15 07:02


Protest la sucursala Volksbank Târgu-Mureş

 |  17:59
Protest la sucursala Volksbank Târgu-Mureş

Douăsprezece persoane au protestat, marţi, în faţa unei sucursale Volksbank din Târgu-Mureş, nemulţumite că banca nu le elimină din contracte un comision de risc, transformat ulterior în comision de administrare, deşi există o decizie a instanţei potrivit căreia comisionul a fost introdus abuziv.

Ei au purtat pancarte pe care scria „Volksbank - am câştigat procesele, daţi-ne banii“, „Tu ia credit! De restul abuzurilor se ocupă Volksbank“, „Volksbank - cu şi despre oameni înşelaţi“, „Dispreţ, sfidare, bucuriile simple“ şi „Cea mai bună reclamă: să respecţii clienţii. Volksbank nu ştie“, transmite corespondentul Mediafax. La sfârşitul acţiunii, care s-a desfăşurat fără incidente, protestarii au fost invitaţi la discuţii de directorul regional al sucursalei, care şi-a exprimat speranţa că „se va găsi cea mai bună soluţie pentru ambele părţi“.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-09

TAGURI: protest, volsksbank, targu, mures, comisioane, abuzive
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COCOSANEL
10 Iul 2013

porci, porci, porco. Romani, treziti-va! pentru in banking cinstiti, dnule. Isarescu. fara obladuirea bnr, aceste abuzuri nu ar fi existat. mii e procese castigate de clienti, treziti-va! suntem o putere!
Random imageUltimele stiri


loading...