2016-10-28 19:15

ECONOMIE


Protestele afectează ratingul României

 |  17:32
Protestele afectează ratingul României

Protestele din România, descrise ca fiind cele mai ample şi mai violente din ultimii zece ani, au un impact negativ pentru ratingul ţării, în timp ce participarea lui Raed Arafat la formularea unui nou proiect pentru legea sănătăţii ar oferi acesteia legitimitate politică şi publică, potrivit Moody's.

Moody's este prima agenţie de rating care se referă la protestele din România. Totodată, aceastaeste singura dintre marile agenţii de rating care a menţinut România în categoria ţărilor cu rating recomandat pentru investiţii pe toată perioada crizei financiare. În prezent, România are calificativ "Baa3", ultimul din categoria recomandată investitorilor, cu perspectivă stabilă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-29

TAGURI: Moody’s, rating, protest, RomaniaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Federația Hipocrat anunță proteste în Sănătate, din 21 octombrie Reprezentanţii Federaţiei Sindicale Hipocrat au anunţat că nu renunţă la proteste, urmând... 16 Oct 2016 | (0)
Transportatorii anunţă un amplu protest în faţa Guvernului Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) a anunţat luni,... 24 Oct 2016 | (3)