2018-10-22 08:39


Raiffeisen Bank, prima banca din Romania care utilizează Google Apps for Work

 |  12:44
Raiffeisen Bank, prima banca din Romania care utilizează Google Apps for Work

Raiffeisen Bank este prima banca din Romania care trece la Google, utilizând Google Apps for Work ca solutie e-mail, de stocare si partajare a documentelor. Totodată, a fost introdusa o noua retea sociala pentru angajati si a fost imbunatatit accesul de pe telefonul mobil al acestora prin intermediul Android for Work.

„Raiffeisen Bank inițiază transformarea digitală ca răspuns la nevoile în schimbare ale clienților săi. Pentru a răspunde acestora într-un nou mod, banca a decis să înceapă procesul de schimbare din interior, îmbunătățind modul în care angajații săi comunică și colaborează. Primul pas al acestei inițiative a fost acela de a utiliza Google Apps for Work ca soluție e-mail, de stocare și partajare a documentelor, împreună cu introducerea unei noi rețele sociale și îmbunătățirea accesului de pe telefonul mobil prin intermediul Android for Work. Raiffeisen Bank este prima bancă românească care trece la Google.

Nevoile clienților băncilor au evoluat semnificativ în ultimii ani: un procent semnificativ dintre aceștia folosesc laptopuri sau dispozitive mobile pentru a-și accesa conturile de oriunde, oricând. În același timp, așteptările lor de la bănci sunt ca acestea să fie mai flexibile în ceea ce privește comunicarea, răspunsul la solicitări sau oferta de produse și servicii. Utilizarea Google Apps for Work le permite angajaților Raiffeisen să colaboreze în timp real la realizarea unor documente, să împărtășească bune practici și să comunice mai eficient. Iar Android for Work le permite să fie și mai productivi prin intermediul telefonului mobil”, se precizează într-un comunicat de presă al băncii.

Potrivit sursei citate, Google Apps for Work este o suită de instrumente de colaborare în cloud, care include Gmail, Google Drive, Google Hangouts, Google Calendar, Google Docs, precum și rețeaua enterprise  de socializare Google+.

„Toate mesajele e-mail, întâlnirile din calendar, documentele și multe alte informații create în Google Apps sunt foarte ușor accesibile prin intermediul oricărui computer sau device mobil acceptat”, precizează sursa citată.

Carl Rossey, Vicepreședinte Operațiuni și IT, Raiffeisen Bank, a afirmat că „trecerea la Google Apps este un pas către transformarea noastră digitală, scopul fiind acela de a schimba modul în care angajații Raiffeisen Bank lucrează și își sprijină clienții”.

“Am convingerea că introducerea noilor instrumente colaborative ne va ajuta să accesam mai rapid informațiile, să împărtășim cunoștinte și să facem trecerea de la cooperare la colaborare”, a completat acesta.

Implementarea Google Apps for Work pentru toți cei peste 5.400 de angajați ai Raiffeisen Bank a durat 90 de zile și s-a realizat cu ajutorul Netmail, Google for Work Premier Partner.

“Pentru noi a fost o plăcere să colaborăm cu un client atât de dedicat cum este Raiffeisen Bank România. Managementul Raiffeisen a explicat cu claritate nevoia companiei de a se transforma, iar sprijinul lor susținut și comunicarea permanentă cu angajații au contribuit decisiv la succesul implementării Google Apps” a precizat Bohuslav Dohnal, CEO Netmail.

"O caracteristică importantă a Google Apps for Work se referă la capacitatea acestor aplicații de a conecta oameni și tehnologii", a afirmat, la rândul său, Boris Georgiev, Head of Google for Work - CEE, Russia & CIS.

“Raiffeisen Bank este un brand important pe piața financiară din România și ne bucurăm că avem ocazia de a colabora. Faptul că banca a făcut trecerea la Google demonstrează că Google Apps for Work și Android for Work sunt instrumentele perfecte pentru companiile mari”, a subliniat Dan Bulucea, Country Manager, Google România. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-25

TAGURI: raiffeisen bank, prima, banca, romania, utilizeaza, google, apps, for, work
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...