2018-12-10 16:12


Raiffeisen Bank vrea să-şi dubleze numărul de clienţi pe segmentul Premium Banking

 |  17:23
Raiffeisen Bank vrea să-şi dubleze numărul de clienţi pe segmentul Premium Banking
RaiffeisenBank vrea să crească numărul de clienţi din Bucureşti pe segmentul PremiumBanking, de la 20.000 în prezent la 40.000 în următorul an şi jumătate, adeclarat, ieri, la inaugurarea primei locaţii din Capitală dedicată clienţilorPremium Banking, Vladimir Kalinov, vicepreşedintele Diviziei Retail ainstituţiei de credit.

”Raiffesen Bank pune la dispoziţia clientului Premium un bancher personal, consultanţăfinanciară completă, servicii personalizate, recomandări financiare, soluţiicare ţin cont atât de situaţia actuală, cât şi de aspiraţiile lui. La oraactuală, avem în Bucureşti un număr de 20.000 de clienţi pe segmentul BusinessPremium şi 100.000 la nivel naţional. Vizăm atingerea unui număr de 40.000 declienţi pe segmentul Premium în Bucureşti, în următorul an şi jumătate”, aafirmat Kalinov.Raiffeisen Bank a inaugurat, ieri, prima agenţie din Bucureşti cu spaţiuspecial dedicat clienţilor Premium Banking. Locaţia, situată în clădirea CityGate din Piaţa Presei Libere, este a patra, după cele deschise în Piteşti,Braşov şi Constanţa. Potrivit oficialilor băncii, următoarele agenţii vor fiinaugurate în Iaşi şi Timişoara. Noile servicii Premium Banking suntdisponibile în spaţiile special amenajate din 71 de agenţii aflate în toatăţara, unde clienţii beneficiază de consultanţă financiar-bancară personalizată,acoperind toată gama de servicii financiare, de la produse bancare standardpână la opţiuni de investiţii complexe.Aceste servicii le sunt oferite clienţilor Premium Banking de către un bancherpersonal specializat.

Programul Premium Banking se adresează clienţilor cudisponibilităţi investiţionale începând de la 15.000 de euro şi celor care auîncasări lunare regulate de minim 2.000 de euro prin contul curent deschis laRaiffeisen Bank. O pondere importantă o au persoanele cu vârste cuprinse între25 şi 55 de ani care locuiesc în oraşe cu peste 100.000 de locuitori.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-08-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...