2018-11-21 00:17


REACŢIA lui Remus Borza după ce Consiliul Concurenţei a amendat Hidroelectrica

 |  12:17
REACŢIA lui Remus Borza după ce Consiliul Concurenţei a amendat Hidroelectrica

Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a declarat, luni, că decizia Consiliului Concurenței de a amenda Hidroelectrica şi zece dintre partenerii săi contractuali va ajuta compania în procesele pe care le are cu 'băieții deștepți'.

"O astfel de decizie demonstrează că aceste contracte sunt considerate ilegale, deci nu pot constitui temei de drept. Băieții deștepți au cerut daune de peste 600 de milioane de euro când am reziliat contractele cu ei, în 2012, iar decizia Consiliului Concurenței, practic, anulează orice șansă ca ei să primească vreun ban de la Hidroelectrica', a precizat Remus Borza, potrivit Agerpres.

Acesta a mai spus că dintre cele 75 de contestații înregistrate inițial împotriva Hidroelectrica, mai sunt nouă pe rol.

"Prefer să plătesc 4,6 milioane de euro statului român (amenda primită de la Consiliul Concurenței — n. r.), decât să plătesc unora care nu au muncit în viața lor și care au externalizat tot profitul în afara țării", a susţinut Remus Borza.

Administratorul judiciar al Hidroelectrica a mai precizat că acest lucru facilitează rezolvarea cât mai rapidă a litigiilor cu "băieții deștepți".

"20 iunie 2016 este termenul maxim până la care compania se poată reorganiza, dar va ieși până atunci din insolvență. Sperăm ca în luna mai să finalizăm toate aceste procese, care reprezintă singura cauză pentru care compania încă se află în insolvență', a afirmat Remus Borza.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-11
Citeste si:
Hidroelectrica SA şi 10 parteneri contractuali, sancţionaţi de Consiliul Concurenţei cu 37 mil. euro

TAGURI: reactie, remus borza, consiliul, concurentei, amendeaza, hidroelectrica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UN ROMAN
11 Ian 2016

Nu era nevoie de o insolventa falsa ca sa scape Hidroelectrica de baietii destepti! Sa fim seriosi,cit mai continuam cu farsa asta?De ce se judeca in instanta,daca simpla intrare in insolventa trebuia sa-i rada?Chiar nu vede DIICOTUL ce e acolo?
DINU PATURICA AL INSOLVENTEI
15 Ian 2016

Poate nu stiati dar tupeistul Remus Borza a intrat la Hidroelectrica cu concursul oamenilor lui Ponta din CA (Remus Vulpescu & Co) si complicitatea Judecatorului Moldovan. A inlocuit baietii destepti ai PDL cu baietii destepti PSD. A cumparat si santajat liderii Hidrosind. A furat cat a putut duce! A muls de la Hidroelectrica cel putin 8 milioane de Euro. Pentru fapte de furaciune, individul este condamnat penal la 1 an de inchisoare cu executare conditionata. Un fel de Dinu Paturica al industriei romanesti ! [ răspunde la această opinie ]
Random imageUltimele stiri


loading...