2018-12-18 17:22


REDUCERI de 30% la cazarea de pe litoral

 |  13:44
REDUCERI de 30% la cazarea de pe litoral

Tarifele hotelurilor de pe litoral vor fi reduse, începând cu data de 20 august, cu până la 30%. Astfel, pentru o noapte de cazare la un hotel de două stele din Saturn sau Venus, turiştii vor scoate din buzunar în jur de 45 de lei, în timp ce la un hotel de patru stele din Mamaia preţurile pornesc de la 210 lei.

"Sărbătoarea Sfintei Maria aduce cel mai aglomerat weekend pe litoral. Spre deosebire de anii precedenţi, sărbătoarea cade sâmbătă, deci nu sunt zile libere suplimentare, ceea ce va face să fie un sfârşit de săptămână obişnuit din punct de vedere al încasărilor pe litoral. După această dată, tarifele încep să se diminueze treptat, astfel că după 20 august scăderea va ajunge la 30%", a precizat Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele executiv al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), într-un comunicat de presă.

Tarifele în sudul litoralului pentru un hotel de 2 stele sunt cuprinse între 45 lei şi 80 lei pe noapte, fără mic dejun şi între 73 lei şi 125 lei pe zi de persoană la hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus. Cei care doresc să se cazeze la un hotel de 4 stele vor achita pentru o noapte între 130 lei şi 190 lei pe zi, cu mic dejun inclus.

În ceea ce priveşte staţiunea Mamaia, tarifele la un hotel de 2 stele variază între 85 de lei şi 98 lei de persoană pe zi, cu mic dejun inclus. Pentru 3 stele clienţii vor scoate din buzunar între 93 lei şi 145 lei de persoană pe zi, cu mic dejun inclus, în timp ce la 4 stele preţurile variază între 120 lei şi 210 lei de persoana pe zi, cu mic dejun inclus, potrivit tarifelor preluate de FPTR din ofertele agenţiilor de turism.

De la 1 septembrie, tarifele vor fi din nou reduse cu încă 30%.

"În această perioadă, în weekend-urile din vârf de sezon, gradul de ocupare al structurilor de cazare de pe litoral este de 90-100%, iar în cursul săptămânii este mai scăzut, ajungând la 70-80%. Toate hotelurile dispun de camere libere", se mai arată în comunicatul federaţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-14

TAGURI: reduceri, 30%, cauare, litoral, hotel, pret
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...