2018-07-19 06:34


„Regele” Umbrărescu şi-ar putea impune director la CNADNR

 |  15:43
„Regele” Umbrărescu şi-ar putea impune director la CNADNR

Chiar dacă a trecut o lună de la schimbarea Guvernului Ungureanu, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, nu a reuşit să numească un nou director general la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR). După “decapitarea” Danielei Drăghia, director interimar a fost numit Ionuţ Maşala, directorul general adjunct economic al companiei, instalat înacestă funcţie de către fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu. Sunt zvonuri că Dorinel Umbrărescu trage sforile în PNL ca Ionuţ Maşala să fie numit director pe termen nelimitat. “Ionuţ Maşala se bucură de susţinerea patronului Dorinel Umbrărescu. Cel târziu după alegerile locale se va lua decizia privind numirea directorului general al CNADNR”, ne-au declarat surse din Ministerul Transporturilor.

Din armata de aghiotanţi pe care i-a adus la Transporturi, majoritatea membri PNL, Ovidiu Silaghi a început să aleagă pe cei pe care îi numeşte în funcţii bănoase. Astfel, noul şef de la TAROM ar putea fi numit Horaţiu Buzatu, de profesie architect, unul dintre cei opt consilieri angajaţi la cabinetul ministrului Silaghi. De asemenea, şeful Autorităţii Feroviare Române, Dinu Drăgan, a fost înlocuit cu Dan Ropot, susţinut de PSD. “Schimbarea directorului general al Metrorex, Gheorghe Udrişte, s-a amânat până după alegeri. În perioada imediat următoare vor fi schimbaţi şi directorii de la CFR Marfă şi Călători. PNL numeşte şeful la CFR Marfă şi PSD la CFR Călători”, ne-au declarat sursele citate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-06-21

TAGURI: umbrarescu, director, cnadnr

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DRAGHIA
01 Iun 2012

PDL rules.....!!!!! PNL mucles....!!!! Ii platim cat vrem si vor juca cum vrem caci sunt ahtiati după bani. Toti la un loc se cumpara en gros cu sub 1M. Traiasca Base si sefa !!! Mai avem nitel pana ne intoarcem!! sub 6 luni
HEELOOO
16 Aug 2010

alooo, redactiaaaa, nu se poti citi articolele..... faceti ceva...
TIRMAGAZIN
04 Iun 2012

Rusinoasa numirea acestui lingau, incompetent si corupt numit Masala. Individul este sluga perfecta a pedeleului,a slugarit pe berceanu, boagiu, tiron, draghia.. daca pt asta a trebuit a pice un guvern, ca sa fie inlocuita draghia cu masala, atunci mai bine sa se intoarca pdl la guvernare.. Rusine PSD, rusine PNL..
ANA
04 Iun 2012

Nu mai scapam de Umbrarescu ? Chiar suntem blestemati si nu avem un om cinstit în nici o structura?? CNADNR este o cloaca de PDL-isti si se pare ca asa va ramâne. RUSINE!!!
PSD
04 Iun 2012

Catre Victor PONTA Silaghi și armata de consilieri au facut pact cu PDL pentru a acorda contracte in continuare acelorasi firme PDL. Restaurația PDL-istă făcută prin renumirea directorilor numiti si tinuti de PDL dovedeste clar acest lucru. Nu este posibil sa numesti directori PDL cu dosare in DNA pe noua conducere decât dacă ai luat...!!! CEREM PUBLICAREA DOSARULUI DNA CU ROVINIETA !!! Nu am iesit in strada pentru PDL domnule Ponta!!! Am iesit pentru voi, iar dacă sunteti totuna cu PDL-ul atunci mai bine sa se intoarca PDL-ul
Random imageUltimele stiri

Apa Nova