2017-01-17 09:30

ECONOMIE


“Restructurarea” Radiocomunicaţii continuă cu înfiinţarea de noi posturi pentru şefi

 |  16:21
“Restructurarea” Radiocomunicaţii continuă cu înfiinţarea de noi posturi pentru şefi

După ce SN Radiocomunicaţii SA a concediat, în luna septembrie a.c., 400 de salariaţi în cadrul procesului de restructurare (385 din unităţile teritoriale şi 19 din unitatea centrală din Capitală), conducerea societăţii pregăteşte în prezent un plan de reorganizare care va duce, paradoxal, la o creştere a cheltuielilor. Astfel, managerii Radiocomunicaţii au decis înfiinţarea a încă trei noi sucursale (direcţii operaţionale teritoriale), iniţiativă prin care societatea va avea în structura sa şapte astfel de unităţi, faţă de patru în prezent, cu personalul funcţional aferent.

Potrivit angajaţilor societăţii, această măsură va duce la dublarea cheltuielilor de funcţionare a SN Radiocomunicaţii, în condiţiile în care aceasta se află într-o situaţie financiară precară, cu datorii imense în contul creditelor contractate.

Astfel, odată cu înfiinţarea celor trei noi sucursale, se vor crea trei posturi de director, şase posturi de şefi de departament, 15 posturi de şefi de serviciu şi 12 posturi de şefi de birou, toate  “acompaniate” de personalul aferent, maşini, birotică şi logistica aferentă.

Potrivit Federaţie Sindicale Radiocomunicaţii,   “insistenţa de trecere la şapte sucursale nu are nici cea mai mică legătură cu performanţa economică. Această reorganizare aberantă nu ţine cont de faptul că, în condiţii de recesiune, o societate nu-şi poate creşte cheltuielile cu peste 100 de milioane de lei”, afirmă sursa citată. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-25

TAGURI: sn radiocomunicatiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GEORGE
17 Dec 2011

SEFUTII SUNT OFITERI ACOP ERITI !AU MAI MULTE SURSE DE VENIT ......REFORMA S CARBICIILOR SECRETE SE IM PUNE !...AAAALLLLOOO ! NA TO?
VASILE
06 Mar 2012

prin aceste masuri aberan te nulitatile portocalii incearca sa satisfaca pre tentiile clientelei polit ice . HUOOOOOOO

Adauga un comentariu

Random image