2019-02-15 23:26


Reviriment. Valoarea tranzacţiilor imobiliare din primul semestru a depăşit-o pe cea din 2010

 |  17:43
Reviriment. Valoarea tranzacţiilor imobiliare din primul semestru a depăşit-o pe cea din 2010

Valoarea tranzacţiilorimobiliare din prima jumătate a acestui an a depăşit-o pe cea înregistrată în2010, de 232 milioane de euro, dacă este luată în calcul tranzacţia anunţatărecent între Immofinanz şi Adama, potrivit firmei de consultanţă imobiliarăCushman&Wakefield.

În primele şase luni au avut loc pe piaţa românească şapte tranzacţiiimobiliare în valoare de 201 milioane de euro. Săptămâna trecută, grupul Immofinanz,unul dintre cei mai activi investitori imobiliari din România, a devenit unicacţionar al dezvoltatorului rezidenţial Adama, după preluarea participaţiei de69,22% de la mai multe fonduri de investiţii, tranzacţie de 42,43 milioane deeuro.

Astfel, valoarea tranzacţiilor imobiliare realizate în primul semestrual anului se ridică la 243,43 milioane de euro.

"Existăun interes din ce în ce mai crescut al investitorilor pentru piaţa imobiliarădin România.Cel mai atractiv segment al pieţei este cel al spaţiilor debirouri din Bucureşti, însă în următoarele 12 luni, probabil că vor fiînregistrate şi unele tranzacţii pe segmentul spaţiilor de retail. Am observatşi o creştere a interesului pentru terenuri, dar la valori ale preţurilor multreduse faţă de vârful din 2007 - 2008", a declarat într-un comunicatCostel Florea, partener Cushman & Wakefield România.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-03-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

SOLUTII eficiente pentru controlarea STRESULUI Acum 1 ore | (0)
Sfaturi si curiozitatiSTARBAG
loading...