2016-10-28 09:36

ECONOMIE


Rompetrol se împrumută de la RBS

 |  18:57
Rompetrol se împrumută de la RBS

RBS şi Grupul Rompetrol au încheiat un acord de creditare multi-valută la finele anului 2011, în valoare totală de 55 milioane de euro, cu o maturitate de un an, potrivit unui comunicat transmis luni de cele două companii. Creditul va fi folosit de Rompetrol pentru asigurarea capitalului de lucru a celor două companii membre, Rompetrol Gas (divizia de gaz petrolier lichefiat) şi Rompetrol Downstream (divizia de retail a Grupului în România), potrivit Agerpres. “Grupul şi-a propus finalizarea programului de creştere a capacităţii rafinăriei Petromidia la 5 milioane tone de materie primă, consolidarea activităţilor de distribuţie a carburanţilor în România, Franţa, Spania, Bulgaria, Moldova şi Georgia, dar şi extinderea în Turcia şi Ucraina”, a declarat directorul financiar al grupului Rompetrol, Dmitry Grigoryev.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-29

TAGURI: Rometrol imprumut RBS, credit RompetrolComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Nu puteți fi executat silit dacă ați luat credit exlusiv online În urma unui proces de contestare a executării silite, Judecătoria Sectorului 1 București a... 13 Oct 2016 | (1)
Emil Boc, audiat de procurorii DIICOT în dosarul Rompetrol 2 Emil Boc, fost premier al României, a fost audiat de procurorii DIICOT în dosarul Rompetrol 2.... 19 Oct 2016 | (0)