2017-01-18 12:09

ECONOMIE


Romprest a reuşit “schimbarea la faţă” a sectorului 5

 |  19:06
Romprest a reuşit “schimbarea la faţă” a sectorului 5
Romprest, binecunoscuta companie desalubrizare, prezentă pe piaţa serviciilor de profil de mai bine de 10 ani,şi-a făcut simţită prezenţa la nivelul sectorului 5 al Capitalei încă dindecembrie anul trecut, unde a intrat în acţiune în plină activitate dedeszăpezire. Practic, tot sectorul 5 a fost “invadat” de prezenţa utilajelorRomprest, folosite în îndepărtareazăpezii. S-au creat, astfel, condiţii mult mai bune de acces pe artereleprincipale şi secundare ale întregului sector, iar prezenţa angajaţilorRomprest ce desfăşurau activitatea peste tot în zonă i-au uimit şi i-au bucuratpe cetăţenii care locuiesc în acest perimetru. Aceştia s-au declarat extrem de mulţumiţide faptul că în sfârşit au şi ei un sector curat, aşa cum se cuvine pentru ozonă a Capitalei.

Pentru locuitorii dinzonă, prezenţa utilajelor şi a lucrătorilor Romprest a însemnat cu adevărat osurpriză, existând o diferenţă extrem de vizibilă între felul în care arătasectorul 5 înainte de decembrie 2010 şi prezent, diferenţă pe care toţi cei dinzonă, dar şi cei care o tranzitează, au remarcat-o.

Treptat, sectorul 5 “îşischimbă faţa”, străzile sunt mai curate, gunoiul nu mai zace în mormane pe margineatrotuarelor sau în faţa pieţelor şi a magazinelor. Oamenii îşi pot folosiautoturismele proprii, întrucât străzile sunt curăţate de zăpadă şi de gheaţă,iar copiii se bucură de iarnă jucându-se în locuri mai sigure şi salubrizate.

Sectorul 5 al Capitalei este în continuăschimbare, aspectul său se modifică de la o zi la alta, urmând să înceapă pregătirilepentru curăţenia de primăvară, activitate specifică tuturor operatorilor desalubritate pentru acest sezon. În această perioadă, angajaţii CompanieiRomprest Service vor avea şi mai mult de muncă, totul pentru ca întreaga zonă să-şipăstreze eticheta de “sector curat” al Capitalei. Toţi cei care locuiesc aici vorvedea acţiunile de curăţare şi înfrumuseţare a zonei şi vor trage singuriconcluziile despre modul în care Romprest îşi face treaba în sector.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-09-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
28 Feb 2011

Dar de ce nu mentionati c a Sorin Oprescu si Consil iul General au alocat ban ii necesari activitatilor firmei in sectorul 5?In baza lui Vanghelie,ramane a sectorul inzapezit si p lin de gunoaie!
CRISTIANF
27 Apr 2011

Am vazut ca incearca mult i sa dea in firma asta... dar uite ca face treaba!! ! Sectorul 1 arata super, daca a reusit sa faca si din sectorul 5 un loc cu rat si frumos, bravo lor! Si vb lui Teodor, brav o initiativei lui Oprescu !

Adauga un comentariu

Random image