2017-01-17 04:48

ECONOMIE


Romtelecom, COSMOTE România şi BCR au semnat cel mai mare contract telecom de pe piaţă

 |  18:43
Romtelecom, COSMOTE România şi BCR au semnat cel mai mare contract telecom de pe piaţă

Romtelecom va furniza în următoriitrei ani servicii integrate de telefonie IP pe tehnologie CISCO, servicii dedate VPN, dar şi servicii de date şi voce mobile furnizate de partenerul său, CosmoteRomânia, pentru Banca Comercială Română. Contractul de servicii telecomintegrate reflectă un parteneriat solid, pe termen lung, între companii.

În urmacâştigării licitaţiei organizate de Banca Comercială Română în toamna anuluitrecut, Romtelecom devine principalul furnizor al băncii pentru serviciile:comunicaţii electronice (reţea VPN cu peste 600 de puncte de prezenţă),telefonie IP (o solutie IPTel integrată cu serviciul SIP Trunk, pentru mai multde 6.000 telefoane IP cu numerotaţie non-geografică), în timp ce companiaparteneră, Cosmote, va furniza telefonie mobilă şi internet pe telefonul mobil.Contractul presupune şi integrarea de noi echipamente de comunicaţii, având învedere că Romtelecom are o poziţie unică pe piaţa românească prin certificărileşi calitatea de partener Gold al Cisco.

„A fost olicitaţie dificilă, cu cerinţe complexe, şi ne bucurăm că am reuşit să venim cucea mai potrivită soluţie pentru Banca Comercială Română. Soluţia oferită vamoderniza actualele servicii de comunicaţii de voce şi date pentru BCR şi vapregăti terenul pentru creşteri semnificative ale productivităţii, cuposibilitatea de a integra şi interacţiona cu alte aplicaţii-cheie din cadrulinstituţiei.

În ultimiiani ne-am propus să analizăm şi să înţelegem cât mai bine nevoile fiecăreicompanii şi să venim cu soluţii potrivite acestora, iar contractul semnatastăzi este încă o dovadă că avansăm în direcţia corectă. Acest contract neajută să ne consolidăm poziţia de lider pe piaţa telecom pentru companii”,declară George Makowski, director executiv comercial, Segmentul Business,Romtelecom.

„Câştigareaacestei licitaţii dovedeşte încă o dată puterea sinergiilor dintre noi şiRomtelecom. În plus, această realizare este o confirmare a succesului pe carel-am înregistrat în ultima perioadă pe segmentul business, care aratăaprecierea clienţilor noştri pentru eforturile continue de a ne îmbunătăţiacoperirea reţelei şi portofoliul de produse, oferindu-le cele mai relevantesoluţii de comunicare, adaptate nevoilor specifice companiilor lor. Suntemîncântaţi să oferim soluţii de comunicare mobile de voce şi date BănciiComerciale Române”, declară Panos Makris, director executiv comercial, Cosmote România.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-09-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image