2018-12-15 06:56


Romtelecom deschide cel mai mare mall online din România

 |  16:49
Romtelecom deschide cel mai mare mall online din România
Începândde astăzi, Romtelecom este primul operator de comunicaţii de pe piaţa localăcare deţine în portofoliul său un mall online. Magazinul virtual oferă o gamălargă de produse, de la electronice şi produse IT la echipamente pentru casă şigrădină sau articole sportive şi de lifestyle, aparţinând unor branduriinternaţionale de marcă, cu mai multe produse decât cele deja cunoscute pepiaţa românească.

Clickshop este o platformă onlineadministrată de Romtelecom şi dezvoltată de Deutsche Telekom, pe modelulmagazinului online similar aparţinând grupului german. La distanţă de unsingur click, mall-ul online Romtelecom le oferă românilor posibilitatea de aachiziţiona produse de ultimă generaţie, la preţuri competitive şi standarderidicate de calitate, livrate direct din Germania. Platforma răspunde tuturorstandardelor de securitate şi reprezintă o soluţie online dovedită, cu oexperienţă de 6 ani în zona de comerţ online.

Toateprodusele vor avea manuale de utilizare şi în format electronic, care pot fidescărcate direct de pe site, oferind astfel o experienţă 100% online. Transportulproduselor achiziţionate este gratuit pentru orice comandă de peste 300 de lei.

Clickshop.ro va pune la dispoziţia utilizatorilor un callcenter specializat, 021.9262, disponibil de luni până sâmbătă în intervalulorar 08.00-22.00 şi duminica între 10.00-15.00, unde clienţii vor primi toateinformaţiile de care au nevoie, de la produse, la condiţii de livrare şi plată.De asemenea,pe site vor exista secţiuni dedicate pentru consultanţă la achiziţionarea unuiprodus, precum şi un glosar de termeni tehnici care să îi ajute pe potenţialiicumpărători să aleagă mai uşor produsele pe care şi le doresc. M.D.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-08-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...