2018-12-12 20:55


Romtelecom ieftineşte cu până la 33% pachetele integrate de comunicaţii

 |  13:14
Romtelecom ieftineşte cu până la 33% pachetele integrate de comunicaţii

Stabilizarea veniturilor companiei, creşterea EBITDA (un indicator al perfomanţelor financiare), satisfacerea exigenţelor clienţilor şi poziţionarea Romtelecom ca furnizor de servicii complexe, nu doar de telefonie fixă, sunt principalele obiective pentru noul Chief Executive Officer(CEO) al Romtelecom, StefanosTheocharopoulos, care şi-a început mandatul la 1 iulie, pentru o perioadă de trei ani. Acesta a precizat că Grupul OTE, acţionarul majoritar al Romtelecom, îşi va continua investiţiile în România, după ce a investit 3 miliarde de euro de la preluarea companiei.

Totodată, strategia Romtelecom se va axa pe schimbarea percepţiei unora dintre potenţialii clienţi care încă mai cred  că Romtelecom este doar un furnizor de telefonie fixă.Este un lucru fals. Romtelecom deţine cea mai vastă reţea broadband din ţară, precum şi servicii complexe de televiziune şi, cu ajutorul Cosmote, vom completa şi ofertele de telefonie mobilă şi Internet mobil. Vom lansa oferte personalizate şi uşor de înţeles de către clienţi”, a afirmat, luni, Stefanos Theocharopoulos.

 Cât priveşte listarea la bursă a Romtelecom, noul CEO a evitat să ofere detalii, precizând că el nu deţine compania, ci doar o conduce şi încearcă să-i crească valoarea, iar o decizie în acest sens va fi luată de acţionari, respectiv OTE şi statul român.

Romtelecom reduce, începând de astăzi, cu până la 33% serviciile de televiziune, internet şi voce oferite clienţilor persoane fizice, noi sau existenţi. Serviciile vor fi disponibile în pachete integrate care pot aduce reduceri importante la factura totală pentru comunicaţii şi divertisment, a anunţat compania. Pachetele pot fi personalizate în funcţie de nevoile de consum specifice fiecărui client şi costă între 9 şi 19 euro fără TVA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-02-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...