2018-12-15 23:11


S-a deschis Mega Mall, cel mai nou centru comercial din Capitală

 |  17:41
S-a deschis Mega Mall, cel mai nou centru comercial din Capitală

Centrul comercial Mega Mall, deținut de fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI), și-a deschis porțile pentru bucureşteni. În urma unei investiţii de 165 de milioane de euro, noul mall găzduiește peste 200 de magazine și spații comerciale, alături de un cinematograf Cinema City cu 14 săli, dintre care prima sală din România echipată cu tehnologie 4Dx, o sală de sport World Class cu piscină semi-olimpică şi peste 10.000 mp de food court.

Câteva mii de persoane au vizitat centrul comercial Mega Mall încă din ziua deschiderii, chiar dacă o parte din spaţiile interioare sunt încă în curs de amenajare. De altfel, data iniţiala de deschidere i-a fost amânată cu câteva săptămâni.

Acoperind în total 230.000 metri pătrați, Mega Mall este centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Acesta dispune de o suprafață închiriabilă de 72.000 de metri pătrați, ocupată în prezent în proporție de 98%. Mall-ul are 3.000 de locuri de parcare, dispuse pe 6 niveluri, din care 1.000 sunt situate pe acoperiș. De asemenea, au fost montate peste 10.000 de metri pătraţi de vitrine înalte, din care, o mare parte au peste 14 metri înălţime şi sunt unice în ţară.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri FloreascaBusinessPark, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-15

TAGURI: mega, mall, comercial, capitala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...