2019-01-19 00:47


S-a desecretizat acordul cu Bechtel, dar fără contractul iniţial semnat de guvernul Năstase

 |  21:01
S-a desecretizat acordul cu Bechtel, dar fără contractul iniţial semnat de guvernul Năstase

Ministrul Dan Şova a demonstrat, încă o dată, că nu are cuvânt, iar promisiunile sale publice sunt doar simple petarde de imagine. Departamentul condus de Şova a publicat, ieri, pe site-ul său, câteva documente declasificate referitoare la contractul dintre statul român şi firma Bechtel. Au fost publicate însă doar nişte acte care modifică contractul iniţial, semnat în 2003, în perioada guvernării Năstase.

Şova promisese, la sfârşitul lunii mai, că va desecretiza contractul cu Bechtel.

„Degeaba se laudă Dan Şova, în parteneriat cu Relu Fenechiu, că au desecretizat contractul Bechtel. Şova&Fenechiu au aruncat pe piaţă, spre manipularea opiniei publice, dosare golite de conţinut. Unde este contractul iniţial Bechtel semnat în anul 2003 de Adrian Năstase, fost premier al PSD?”, se întreba, ieri, Anca Boagiu, fost ministru PDL al Transporturilor. În opinia sa, românii au dreptul să ştie că „familia Şova, mama şi fiul, a gestionat contractele Bechtel cu mult interes“. „Fiul, Dan Şova, prin firma sa, a reprezentat o parte contractuală, mama Şova, şi partenerii săi, au reprezentat cealaltă parte contractuală”, susţine Boagiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-30

TAGURI: bechtel, guvern, nastase, dan, sova
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DA
31 Iul 2013

Jurnalismul impartial vede partea goala a paharului ... dar si partea plina a lui! ... acum se manipuleaza idea.. ca era mai bine sa raman in picioare PLANUL decat sa se sisteze !!
TEODOR OVIDIU
31 Iul 2013

Dar dna. Boagiu de ce nu spune ce cuprinde contractul semnat de A. Nastase? Sau de ceilalti ministri ai transporturior
ION
31 Iul 2013

foarte frumos.Dar de ce nu a desecretizat NIMIC viteaza si corecta Dna Boagiu? ca doar a fost chiar mai mare in grad, ca pozitie decit dl Sova?
Random imageUltimele stiri

loading...