2019-02-15 23:22


Salarii compensatorii pentru salariaţii CE Oltenia care vor să părăsească societatea

 |  12:21
Salarii compensatorii pentru salariaţii CE Oltenia care vor să părăsească societatea

Reprezentanții Ministerului Energiei au declarat, vineri, că salariaţii Complexului Energetic Oltenia care vor să părăsească societatea vor primi șase salarii compensatorii.

Aceştia au mai precizat că informațiile vehiculate în presa locală, potrivit cărora urmează să fie disponibilizați 3.000 de angajați începând cu luna martie, nu sunt adevărate, transmite Agerpres.

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a mers, în noaptea de joi spre vineri, la Târgu Jiu pentru a discuta cu angajaţii care se află în greva foamei.

"Am mers la Târgu Jiu ca să mă întâlnesc cu cei care se află în greva foamei la Complexul Energetic Oltenia și ca să mă asigur că se vor întoarce cu bine la familiile lor. Greva foamei este o măsură de protest extrem și o pot înțelege în contextul stresului generat de situația financiară a companiei. A fost o noapte lungă, dar am avut un dialog bun și lămuritor. Am discutat și cu conducerea companiei și am primit asigurări că se caută soluții consensuale pentru rezolvarea neînțelegerii care a dus la acest protest", a declarat ministrul.

"Vreau să fie clar că există deschidere către dialog din partea Ministerului Energiei și îi încurajez pe toți cei care se simt nemulțumiți să aleagă soluția dialogului înaintea oricărui protest care le poate pune în pericol sănătatea", a subliniat ministrul Victor Grigorescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-19

TAGURI: salariu, compensatoriu, salariat, ce, oltenia, paraseste, societate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...