2018-12-13 06:32


Salariu de 5.000 de euro la Ministerul Finanţelor

 |  21:44
Salariu de 5.000 de euro la Ministerul Finanţelor

Ministerul Finantelor va angaja, pe o perioada de trei ani si o leafa de 5.000 de euro pe luna, un specialist. Acesta va trebui să pună la punct un sistem de plată cu cardul al taxelor şi impozitelor.

La o conferinta de presa, Valentin Mavrodin, director general al Directiei Generale Trezorerie si Contabilitate Publica din cadrul Ministerului Finantelor Publice, a amintit ca institutia a reusit sa contracteze fonduri europene pe diferite proiecte, ocazie cu care au fost angajati mai multi specialisti pe o perioada determinata.

"Cred ca am oferit un pret destul de bun pe piata, sa vedem cand o sa finalizam contractul, o sa fie o chestiune extrem de transparenta. Salariul net o sa fie undeva la 5.000 euro net (pe luna - n.red.). Pe partea de business, de carduri, va fi o persoana care va lucra trei ani in institutia noastra cu contract de munca pe perioada determinata si care va asigura tot know-how-ul pentru implementarea solutiei respective", a spus Mavrodin.El a insistat ca procesul de recrutare va fi transparent, iar ministerul va solicita ca la interviu sa participe "reprezentantii tuturor entitatilor semnificative care pot aprecia calificarea candidatilor".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-26

TAGURI: ministerul finantelor, salariu, sistem de plata cu cardul
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...