2019-01-20 19:24


Scandalul Codului Silvic. Bogdan Chirițoiu dezvăluie două posibile efecte negre pentru România

 |  13:51
Scandalul Codului Silvic. Bogdan Chirițoiu dezvăluie două posibile efecte negre pentru România

Invitatul interviurilor video, PSnews.ro, Bogdan Chirițoiu, Președinte al Consiliului Concurenței, a oferit o serie de explicații despre deja celebra și controversata temă a noului Cod Silvic, dar și despre ce a determinat demersul acestei instituții de a solicita un punct de vedere Comisiei Europene privind acest proiect de lege.

Reamintim  că zilele trecute, Consiliul Concurenței a solicitat opinia Comisiei Europene referitoare la introducerea pragului maxim de 30% din volumul de masă lemnoasă din fiecare specie ce poate fi achiziționat de o companie, în proiectul legii de modificare a Codului Silvic.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Concurenței, menţinerea unei limitări la achiziţia de masă lemnoasă ar putea reprezenta o încălcare a Tratatului privind Funcţionarea Uniunii Europene în ceea ce priveşte libera circulaţie a mărfurilor, ce poate avea ca posibilă consecinţă declanşarea procedurii de infringement împotriva Românie.

Citiţi interviul integral AICI!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-15

TAGURI: scandal, codul silvic, borgan, chiritoiu, dezvaluie, doua, posibil, efect, negru, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VOTANT
16 Mai 2015

Ce vorbesti, bre ??? De ce nu-si taie padurile austriecii, nemtii etc ??? Ei nu sunt membri UE si semnatari ai Tratatului ? Jenant ... Cui crede ca vinde asemenea gogosi acest individ cu murdaria la/sub nas ?!?
VOTANTE!
16 Mai 2015

Ce sa ceri de la TRADATORI? Toti politicienii sunt SPURCATI - la bani si in functii! Pfiu!
CARACATITA DIPLOMATIEI
16 Mai 2015

Ba soarece nenorocit , ai pus vrun copac in pamint sa creasca ? Ba jigodie dar padurile defrisate de ei , ia-i obligat sa replanteze la loc ? Efectul inundatiilor din paduri defrisate cine le plateste ? Hotule dar petrolul tari dat dea pomana , cine raspunde ?
Random imageUltimele stiri

loading...