2019-05-19 21:45


Scandalul ROBOR ia amploare. Isărescu, acuzat că face un «un JOC MIZERABIL»

 |  18:04
Scandalul ROBOR ia amploare. Isărescu, acuzat că face un «un JOC MIZERABIL»

Scandalul ROBOR escaladează după ce BNR a anunțat vineri că indicele Robor la 3 luni a urcat la 3,11%, cel mai mare nivel din ultimele şapte săptămâni. Președintele comisiei economice din Senat, Daniel Zamfir, îl acuză pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, că face un „un joc mizarabil” pentru a obține „două lucruri”.

„Ce joc mizerabil! Din pacate, nu e prima oară.

Dl. Isărescu, va creste ROBOR-ul ca sa obtina două lucruri:

1.Sa renunțăm la audierea lui în Parlament;

2.Sa renunte Guvernul la taxarea băncilor. Isărescu stie ca noi știm cum manipulează, atât cursul valutar cât și ROBOR-ul, și evită prezența în fața Parlamentului. 

Mai sunt trei zile și vom afla cu toții adevarul!”, scrie Zamfir pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-25

TAGURI: robor, isarescu, joc mizerabil, daniel zamfir
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
25 Ian 2019

Evolutia ROBOR este rezultatul DEZASTROS AL POLITICII ECONOMICE DUSA DE GUVERNUL INCOMPETENT AL MAFIEI PSD. ACEASTA ORGANIZATIE MAFIOTA A DISTRUS JUSTITIA , SANATATEA , INVATAMINTUL , ECONOMIA SI TOT CE I-A IESIT IN CALE. PLEIADA DE ANALFABETI CARE CONDUC MINISTERELE A EXPORTAT PROSTIA SI MITOMANIA PANA LA BRUXELLES , UNDE S-A FACUT DE RÂSUL EUROPEI. RUSINE SA VA FIE GUNOAIE BOLSEVICE.
ANONIME...
25 Ian 2019

nu mai manipula! Spui adevăruri trunchiate! TOATĂ CLASA POLITICĂ POST-DECEMBRISTĂ S-A KK-T PE NOI. PUNCT. IAR SCÂRBA ASTA DE ISĂRESCU AR TREBUI SĂ PLECE ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA DE LA CÂRMA BNR PE CARE O CREDE MOȘIA MĂ-SII! Să se ducă să se înece din vinul din propria potgorie!
UN CETATEAN
26 Ian 2019

Guvernul nu stie ce este economia de piata si legile ei, ca toti sunt fosti comunisti sadea. BNR nu poate influenta politica bancilor comerciale. Raportul lei/valute reflecta faptul ca economia nu merge cum trebuie si ca nu exista investitii, la nivel macro si micro, ci numai carpeli.
BLA...BLA.....
27 Ian 2019

Dacă M. ISCÄLESCU nu poate 1€ = 1RON să schimbe cu CARITAS,FNI,SOV..cu sânge în p....ă ....
Random imageUltimele stiri


STARBAG