2019-04-23 17:18


SCHIMBĂRI în conducerea fabricii FORD din Craiova. Cine pleacă și cine revine în FUNCȚIE

 |  11:06
SCHIMBĂRI în conducerea fabricii FORD din Craiova. Cine pleacă și cine revine în FUNCȚIE

Directorul fabricii Ford din Craiova si totodată presedinte al Consiliului Director Ford Romania, John Henry Oldham, va fi numit, peste fix o lună, ca manager al activitatilor de transport din Europa, urmand sa se ocupe de activitatile de logistica si transport in cadrul Ford Europa.

„Craiova a fost casa mea în ultimii patru ani și am fost foarte norocos să lucrez aici într-o echipă atât de minunată. Sunt foarte mândru de munca pe care am depus-o împreună aici, implicit de lansarea producției noului Ford EcoSport, și sunt complet convins că fabrica noastră din România va continua să joace un rol-cheie în ansamblul producției Ford (…)”, se arată într-un comunicat emis de John Oldham.

Ian Pearson, actualul director al uzinei Bridgend (UK), revine astfel la Craiova si va prelua postul lui Oldham, scrie www. 0-100.hotnews.ro. În perioada 2011-2014, Pearson a fost responsabil de activitatea uzinei de motoare din Craiova, cel mai important proiect de care s-a ocupat atunci fiind lansarea productiei craiovene a motorului Ford 1.0 EcoBoost.

„Sunt foarte fericit că mă întorc la Craiova și că-mi voi continua activitatea la una dintre cele mai avansate fabrici Ford. Este o onoare pentru mine și aștept cu nerăbdare să continui colaborarea cu echipele care se ocupă de producția de vehicule și de motoare (…)”, a spus Ian Pearson. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-02

TAGURI: fabrica ford, craiova, conducere, schimbari
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALLISON HOWARTS
02 Mar 2018

Bună ziua sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am luat soțul meu înapoi.Ia fost nebun când soțul meu mi-a lăsat pentru o altă femeie luna trecută Dar, când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce la profetul Okona un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum m-a părăsit soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com sau WhatsApp pe +2348069032895 De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț
Random imageUltimele stiri


STARBAG