2019-05-23 11:57


UPDATE. Surse: Ioan GAVRILĂ, numit director general la CFR SA. Președintele CA al companiei NEAGĂ informația

 |  10:54
UPDATE. Surse: Ioan GAVRILĂ, numit  director general la CFR SA. Președintele CA al companiei NEAGĂ informația

UPDATE Miercuri a apărut informația, pe surse, că noul director general interimar al companiei CFR SA este Ioan Gavrilă, în prezent director la Electrificare CFR SA, care îl înlocuiește pe Cristian Ungurean. Contactat de PUTEREA, președintele Consiliului de Administrație al CFR SA, Mircea Jorj, a declarat că informația este falsă. „Noi am avut o ședinţă a CA la începutul acestei săptămâni, unde am luat la cunoştinţă de demisia domnului director Marian Cristian Ungurean. Dar nu am stabilit că domnul Ioan Gavrilă va fi noul director general interimar. În ședința de vineri a Consiliului de Administrație vom decide cine va fi noul director general interimar la CFR SA. Ca atare, vă spun că noi cei din Consiliul de Adimnistraţie nu am decis cine îi va înlocui pe domnul Ungurean. Informația că Ioan Gavrilă este director general interimar al CFR SA nu este reală”, a precizat Mircea Jorj.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Începând de miercuri, noul director general al companiei CFR SA este Ioan Gavrilă, care îl înlocuieşte pe Cristian Ungurean, au declarat, pentru Agerpres, surse din sectorul feroviar.

Ioan Gavrilă a fost, până în prezent, director la societatea Electrificare CFR SA. Cristian Ungurean a fost director general interimar la CFR SA din data de 8 noiembrie 2017. Potrivit unui comunicat al CFR SA din 8 noiembrie 2017, Ungurean urma să coordoneze activitatea companiei până la finalizarea procedurii de selecţie, conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice. Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA administrează infrastructura feroviară publică. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-07

TAGURI: cfr sa, cristi ungurean, ioan gavrila
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG