2018-12-12 03:23


Şefia ADS face victime colaterale

 |  17:05
Şefia ADS face victime colaterale

Prim-vicepreşedintele PDL Sălaj, Gheorghe Stanciu, a fost dat afară din partid, el susţinând că şefii lui îi reproşează atitudinea faţă de numirea preşedintelui Agenţiei Domeniilor Statului fără acordul structurilor organizaţiei. De fapt, „păpuşarii” din  PDL Sălaj şi-au pus „marioneta” Bogdan Ilea pe scaunulul de şef al ADS fără ca acesta să fie votat de Biroul Permanent Judeţean Sălaj.

După nici o lună de la numirea controversată a lui Bogdan Ilea în funcţia de preşedinte al ADS, cu susţinerea liderului PDL Sălaj, Lucian Bode, şi a consilierului de stat al premierului Emil Boc, Andreea Paul Vass, Gheorghe Stanciu, unul din cei doi prim-vicepreşedinţi ai organizaţiei judeţene Sălaj a PDL, a fost exclus din partid, fiind acuzat de „gravă şi repetată” încălcare a statutului partidului. Preşedintele PDL Sălaj, Lucian Bode, a subliniat faptul că Biroul Permanent Judeţean (BPJ) hotărâse încă de la finele lunii septembrie excluderea lui Stanciu, dar aceasta a fost validată, prin vot, de către Consiliul de Coordonare Judeţean (CCJ) abia joi, după ce decizia a fost analizată şi de către Comisia Judeţeană de Integritate, Statut şi Litigii. „Prin vot, membrii CCJ au decis să valideze decizia BPJ de excludere din PDL a domnului Gheorghe Stanciu. Vreau să fac o singură precizare, pe care am făcut-o şi în şedinţa de ieri, în faţa delegaţilor. Eu, în calitate de preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Sălaj, nu am avut, nu am şi nu voi avea niciodată un adversar în interiorul PDL. Adversarii mei sunt în USL, sunt în PSD şi în PNL Sălaj; adversarii politici - ca să eliminăm orice suspiciune de conflict între două personae”, a precizat Lucian Bode, citat de Agerpres.

Staciu: „I-au deranjat declaraţiile mele referitor la numirea lui Ilea”

Gheorghe Stanciu ne-a spus că şi-a prezentat demisia înainte de votul Consiliul de Coordonare Judeţean PDL Sălaj pe motiv că nu a fost lăsat să voteze şi el. „I-au deranjat declaraţiile mele referitor la numirea lui Ilea. Bode s-a simţit ofensat de anumite dezvăluiri privind numirea Bogdan Ilea, fără votul Biroului Permanent Judeţean PDL Sălaj. Totul era pregătit de Bode, a format o comisie din opt persoane care au supravegheat tot, nu mi-au permis să particip la vot”, ne-a fostul prim-vicepreşedinte al PDL Sălaj.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-21

TAGURI: PDL, Gheorghe Stanciu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NEA GIGI
25 Oct 2011

Salajenii pot acum in sfarsit invata ca au in fruntea lor niste... "marionete" de vreme ce Ilea s-a dus pe post de sageata la inaintare si G S chiar a crezut ca=-i conducator.... De-acum randurile UNPR sau PSD Salaj se vor ingrosa cu un om de baza :)). Tentaculele Cristescu - Tabara sunt lungi pana in Salaj. Cat or mai fi....
Random imageUltimele stiri


loading...