2019-01-22 06:56


Şeful FMI, Christine Lagarde, vine pe 15 iulie la Bucureşti

 |  19:09
Şeful FMI, Christine Lagarde, vine pe 15 iulie la Bucureşti
Florentin Dincă

Bucureştiul va fi în perioada 15-16 iulie gazda directorului general al Fondului Monetar Internaţional (FMI), Christine Lagarde, care se va afla pentru prima dată în ţara noastră. Ea va vorbi despre “noi paradigme de creştere economică pentru Europa de Est”.

“La Bucureşti, Lagarde va susţine un discurs despre România şi Europa de Est, concetrându-se asupra identificării unei noi paradigme de creştere pentru regiune”, se arată într-un comunicat transmis de FMI.

După ce va părăsi România, Lagarde va vizita Lituania, pe 17-18 iulie. “În timpul vizitelor - primele în aceste două ţări de la preluarea funcţiei de şef al FMI în iulie 2011 - Lagarde se va întâlni cu autorităţi, precum şi reprezentanţi ai sectorului privat, societăţii civile şi mediului academic, pentru a discuta perspectivele economice şi provocările care urmează pentru fiecare din cele două ţări”, se mai arată în comunicat.

Consiliul Director al Fondului Monetar Internaţional (FMI) a avizat, săptămâna trecută, ultimele douã evaluãri ale acordului cu România şi a aprobat scrisoarea de intenţie transmisã de autoritãţile de la Bucureşti, astfel că acordul început în 2011 a fost finalizat cu succes, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-02
Citeste si:
Isărescu: România are nevoie de un nou acord cu FMI
FMI: Al doilea acord, încheiat, dar riscurile persistă
Acordurile cu FMI au speriat investitorii

TAGURI: sef, FMI, christine, lagarde, bucuresti, 15, iulie, gazda, fond, monetar, international, prima, data
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...