2017-01-17 21:54

ECONOMIE


Şeful CA al Transelectrica, înlocuit cu un consilier al lui Emil Boc

 |  14:40
Şeful CA al Transelectrica, înlocuit cu un consilier al lui Emil Boc

Acţionarii Transelectrica au hotărât în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, care a avut loc vineri, revocarea din calitatea de preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA) a lui Horia Hăhăianu şi înlocuirea acestuia cu Adrian Vevera, consilier personal al lui Emil Boc. "Se revocă, prin vot secret, din calitatea de preşedinte al CA al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica–SA, domnul Horia Hăhăianu şi se alege în această calitate, prin vot secret, domnul Adrian-Victor Vevera", se arată într-un comunicat transmis Bursei, citat de NewsIn.Adrian-Victor Vevera este consilier personal al primului ministru Emil Boc.

MandatulCAîn noua componenţă se va exercita până la finalizarea procedurilor de selectare a membrilor Consiliului. De asemenea, acţionarii au decis revocarea, prin vot secret, din calitatea de membru al CA al Transelectrica a lui Florin Ionel şi alegerea în această calitate, prin vot secret, a lui Adrian- Victor Vevera. În cadrul aceleiaşi şedinţe a fost aprobat şi bugetul de venituri şi cheltuieli al Transelectrica pe anul 2012, care prevede un profit dublu faţă de cel din 2011, de 51,7 milioane lei, în timp ce veniturile se ridică la 2,62 miliarde lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-17

TAGURI: CA Transelectrica, Hahaianu inlocuit, Hahaianu Transelectrica, numire Adrian Vevera TranselectricaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image