2017-01-20 10:07

ECONOMIE


Şeful trezoreriei Raiffeisen va fi numit secretar de stat în Ministerul Finanţelor

 |  14:41
Şeful trezoreriei Raiffeisen va fi numit secretar de stat în Ministerul Finanţelor

Directorul executiv pe trezorerie şi arbitraj la Raiffeisen Bank, Cristian Sporiş, va fi numit secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice responsabil cu Trezoreria, post deţinut anterior de ministrul finanţelor, Bogdan Drăgoi, au declarat     surse din mediul financiar, citate de Mediafax.

"Au fost mai multe propuneri din mediul bancar, iar în final a rămas şeful trezoreriei de la Raiffeisen Bank, care are o vastă experienţă în sistem şi este apreciat ca unul dintre cei mai buni oameni din piaţă, având o relaţie foarte bună cu ceilalţi trezorieri", au spus sursele citate. În vârstă de 36 de ani, Sporiş a absolvit Facultatea de Finanţe-Bănci a Academiei de Studii Economice şi a lucrat prima dată în trezorerie la sucursala din România a Băncii Naţionale a Greciei.

Sporiş lucrează la trezoreria Raiffeisen din 2001, imediat după preluarea Băncii Agricole de către grupul austriac. În ianuarie 2003 a fost promovat director executiv al băncii pe trezorerie, iar din martie 2005 ocupă poziţia de director executiv al băncii pe aria trezorerie şi arbitraj.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GAVRIL CALIN
21 Feb 2012

:))))si uite asa:)))) ies la suprafata....BAIETII:))) CARE BAIETI???:)))) ...CEI DIN SERVICII:)))))

Adauga un comentariu

Random image