2016-12-06 10:28

ECONOMIE


Serviciu gratuit de la Vodafone

 |  16:31
Serviciu gratuit de la Vodafone

Utilizatorii serviciilor Vodafone pe bază de cartelă preplătită sau de abonament îşi pot transfera informaţiile din telefonul vechi într-un nou terminal sau alt dispozitiv de stocare prin intermediul noului serviciu lansat, marţi, de Vodafone Transfer Conţinut, a anunţat compania într-un comunicat de presă. Astfel, posesorii de cartele prepaid sau de abonament de telefonie mobilă pot transfera, indiferent de reţea, în condiţii de siguranţă şi confidenţialitate, informaţii dintr-un telefon vechi într-un nou terminal, cu ajutorul Vodafone Transfer Conţinut. Serviciul, oferit gratuit clienţilor Vodafone, este disponibil în reţeaua magazinelor Vodafone, permite şi transferul informaţiilor din telefon pe un stick sau card de date achiziţionat de la Vodafone. Noul serviciu poate fi utilizat şi pentru a păstra pe un alt dispozitiv un back-up al informaţiilor din telefon.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-17

TAGURI: Vodafone, prepay, transfer dateComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Aproape tot fluxul de date se va muta în cloud, până în 2020 Traficul de date în cloud va crește de aproape patru ori la nivel global, până în 2020, iar... 28 Noi 2016 | (0)
Şi-a ales părintele în detrimentul banilor Liberă de contract după despărţirea rapidă de FC Midtjylland, internaţionala Eliza Buceschi a... 01 Dec 2016 | (0)