2016-12-10 16:44

ECONOMIE


Serviciu pentru clienţii cu carduri VISA

 |  17:01
Serviciu pentru clienţii cu carduri VISA

Bancpost a introdus, din ianuarie, pentru siguranţa operaţiunilor pe card, serviciul de alertare prin SMS a clienţilor băncii care au carduri VISA şi efectuează tranzacţii de peste 100 de lei, au anunţat  reprezentanţi ai băncii. Noua facilitate va fi disponibilă pentru retragerea de numerar de la ATM, pentru plata utilităţilor cu cardul ori pentru achitarea cumpărăturilor efectuate la comercianţi sau online. Serviciul este gratuit. “Opţiunea vine în sprijinul clienţilor care vor să ştie mereu situaţia banilor proprii. Titularul de card va fi atenţionat de fiecare dată când din contul său vor fi debitate sume de bani ce depăşesc 100 de lei. E o metodă de a controla eficient plăţile pe care le faci cu cardul de credit”, a precizat George Georgakopoulos, director senior executiv Bancpost.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-22

TAGURI: Bancpost, SMS, cardComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ce amenzi riscă cei care nu acceptă plățile prin card bancar Comercianții care nu acceptă încă plățile prin card bancar trebuie să înceapă demersurile... 02 Dec 2016 | (1)
Control al guvernului la CNAS privind funcționarea sistemului cardului de sănătate Guvernul a anunțat că o echipă coordonată de Corpul de Control al premierului va verifica la... 24 Noi 2016 | (0)