2017-01-20 01:42

ECONOMIE


Sistemul Electronic de Achiziţii Publice va fi oprit până duminică pentru unele îmbunătăţiri

 |  15:35
Sistemul Electronic de Achiziţii Publice va fi oprit până duminică pentru unele îmbunătăţiri

Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) este oprit începând de vineri, 23 septembrie, până duminică, pentru unele îmbunătăţiri, astfel încât autorităţile contractante să poată transmite în sistem documentaţia de atribuire şi notele justificative.

Reprezentanţii SEAP menţionează că toate procedurile online care se închid vineri vor fi amânate pentru luni, 26 septembrie 2011, păstrându-se aceleaşi ore de închidere. Din motive tehnice, sistemul a fost oprit pe 22 septembrie 2011, înainte de ora 24.00.

"Potrivit Hotărârii de Guvern nr. 801/2011 (...), începând cu data de 26 septembrie 2011 se vor aplica în SEAP noi funcţionalităţi. Acestea oferă autorităţilor contractante posibilitatea de a transmite în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice documentaţia de atribuire şi notele justificative prevăzute în legislaţia în domeniul achiziţiilor publice, semnate electronic în conformitate cu prevederile legale, în vederea evaluării acestora de către Autoritatea Naţională de Reglementare şi Monitorizare a Achiziţiilor Publice (ANRMAP), înainte de transmiterea spre publicare a invitaţiei/anunţului de participare", se menţionează într-un anunţ pe pagina de internet a site-ului guvernamental de licitaţii publice.

Reprezentanţii SEAP precizează că anunţurile/invitaţiile de participare respinse de ANRMAP şi retransmise spre verificare de autoritatea contractantă după data de 22 septembrie, ora 24.00, vor intra sub incidenţa noilor prevederi legislative.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image