2019-01-17 00:51


Şmenul lui Boagiu

 |  21:00
Şmenul lui Boagiu

După cum era de aşteptat, posturile „grase” scoase la concurs de Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier au fost câştigate de cine trebuie. Astfel, secretarul general al PDL, Organizaţia Sector 2, Ştefania-Vichi Stoican, una dintre apropiatele fostului ministru al transporturilor, Anca Boagiu, a câştigat concursul pentru postul de şef Informare şi Informatizare. Alte câteva posturi “călduţe din cadrul ISCTR au fost ocupate de angajaţi din arcul guvernamental sauapropiaţi PDL.

Pe ultima sută de metri ai guvernării PDL, foştii şi actualii oficiali din Ministerul Transporturilor au grijă ca „lipitorii de afişe” să câştige posturi bine plătite.

Conducerea Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR), noua entitate creată la Ministerul Transporturilor care se va ocupa de amenzile date şoferilor, a afişat rezultatele probelor orale la concursul reluat zilele trecute din ordinul şefului ISCTR, Virgiliu Cucliciu.

ISCTR a reluat şi proba orală pentru ocuparea a patru posturi de director. Una dintre cele mai râvnite astfel de poziţii a fost cea de şef al Direcţiei Informare şi Informatizare, câştigată în mod “neaşteptat” de Ştefania-Vichi Stoican, secretarul general al PDL, Organizaţia Sector 2.

Ştefania-Vichi Stoican a candidat în 2008 şi pentru un post de consilier local la Primăria Sector 2. La concursul organizat de ISCTR, „mâna dreaptă” a fostului ministru al transporturilor, Anca Boagiu, a primit din partea comisiilor aproape punctaj maxim. De asemenea, Nicolae Muşat, soţul directoarei economice din Ministerul Transporturilor, a „câştigat” un post de referent în cadrul Direcţiei Transport Logistică şi Administrativ. Totodată, postul de specialist resurse umane a fost ocupat de Tatiana Emilia Neculcea, al cărei soţ este angajat la Ministerul Dezvoltării. “Postul de director economic a fost câştigat de Eugen Birău, un apropiat al PDL”, ne-a declarat unul dintre candidaţii la un post de consilier juridic la ISCTR.  “Au existat candidaţi care au stat aproape un minut în sală la proba de interviu, în timp ce majoritatea candidaţilor au fost intervievaţi aproape 10 minute. Comisia avea aproximativ 12 întrebări pentru fiecare candidat. Cam aceleaşi note au fost afişate şi după a doua probă de interviu”, a spus sursa citată. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-11-11

TAGURI: ISCTR, Ştefania-Vichi Stoican, Anca Boagiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FABIOLA
25 Apr 2012

TOT BOAGIU L-A ADUS SI PE INCOMPETENTUL , AROGANT , MAER DORIN IOAN LA CFR CALATORI, DUPA NICI UN AN SOCIETATEA ESTE PE MARGINEA PRAPASTIEI. RUSINE !
BUGETARUL
25 Apr 2012

credeam ca bulangiu(Boangiu) este in somaj...
KIVU STOICA
25 Apr 2012

Cel mai slab ministru al transporturilor, dar prin masuri de imagine, dure si absurde, e vazuta de prosti bine. Triviala, patimasa, aroganta si rea peste masura, a coborit stacheta ministeriala la cel mai jos nivel. A declarat astfel: ii schimb pe toti, ptr ca asa vreau eu si partidul, apoi pun pe cine vreau eu. Dupa 2 ani de ministeriat boagiu, toate companiile cfr sunt falimentare, mai ales cfr calatori, unde fetita maier, retardatul constantin marian, smecherul turc si impotentul tanase, toti din constanta, orasul unde corpolenta ministra a vazut lumina zilei, conduc spre balamuc aceasta companie. Sa traiasca partidul democrat in frunte cu muma padurii.
STOICHESCU
25 Apr 2012

Dar ce la infrastructura e mai bine? Cu actuala trupa de redusi mintal, circulatia se va bloca definitiv. CFR Marfa este deja terminata de gratian cel umflat si bobar, au tranferat-o la gfr.
IOANA
25 Apr 2012

posturile erau ocupate dinainte de concurs. Pentru ca au fost reclamatii au reluat interviul... insa nu au fost anuntati toti participantii. Au postat pe site-ul lor si atata tot. Eu am fost respinsa la interviu si ca atare nu am mai verificat site-ul isctr, desi aveau in cv atat nr de tel cat si adresa de e-mail. Abia apoi am vazut ca s-a reluat proba orala. Si bineinteles, la departamentul unde am aplicat eu, aceleasi persoane au fost alese si in urma celui de-al doilea interviu. Sunt toti niste hoti si posturile se ofera pe principii politice si pe bani frumosi. dar dupa cum spunea si inspect sef Cucliciu, in isctr se face totul dupa cum vrea el, nu dupa cum spune legea.
FABIOLA RAICAN
26 Apr 2012

RASPUNS PENTRU ASA ZISA "FABIOLA" STIMABILE(O) CRED CA ITI PLACE FOARTE MULT NUMELE MEU DACA TE FOLOSESTI MEREU DE EL . ITI DEDIC CU ACEASTA OCAZIE O MELODIE " DE CINE MI-E MIE DRAG, MIE DRAG...." ADEVARATA FABIOLA
MARKO BELLA
26 Apr 2012

LA COMISIA 4 LA POSTUL DE REFERENT IN TRANSPORT LOGISTICA A MAI "CASTIGAT "UN POST SI VICEPRESEDINTA OTPDL SECTOR 2 PETCU GEORGIANA CARE NU A AVUT ASPIRATII DE SEFA CA VICHI STEFANIA STOIAN. CE JENANT SA OCUPI UN POST CU STUDII MEDII (IN TIMP CE AI STUDII SUPERIOARE) SI SA FI VICEPRESEDINTA LA OTPDL. ASTA E NIVELUL INTELECTUAL AL CELOR DE LA PDL SECTOR 2
BIBI
26 Apr 2012

o sa stea draghia la cnadr, cat o sa stea si cucliciu la isctr cand o sa piarda alegerile pdl -ul o sa plece si mamaita de boagiu cu toti dupa ea.....
AMEU
18 Mai 2012

repetarea examenului asta e solutia toti cei din pdl care au avut interese au intrat concursul a fost gresit din start cand au fost admisii in oridinea mediilor si nu in ordinea inspectoratului pentru care au optat la inscriere vezi fiul sefului garzii financiare alba care mai detine si firme de transport rusine
Random imageUltimele stiri

loading...