2017-01-19 11:25

ECONOMIE


Societe Generale face concedieri, sindicatele sunt îngrijorate

 |  16:27
Societe Generale face concedieri, sindicatele sunt îngrijorate

Banca franceză Societe Generale a demarat un program de concedieri deoarece îşi ajustează afacerea din cauza înrăutăţirii perspectivei la divizia de investiţii bancare şi a temerilor privind evoluţia crizei datoriilor din zona euro, au anunţat surse din rândul angajaţilor şi sindicatului, transmite Reuters.

Reducerile de personal - în special la divizia corporate şi investiţii bancare din regiunea Paris - au fost până acum mai mult o picătură decât un val, dar sindicatele spun că sunt în alertă deoarece se anunţă în continuare concedieri. ”Concedierile au început deja la divizia corporate şi investiţii bancare. Un tip s-a întors din concediu pentru a găsi un cec care-l aştepta... i s-a spus că dacă vrea să se adreseze unui Tribunal specializat pe probleme de muncă, procesul va fi lung şi dificil”, a declarat unul din angajaţi.  ”În acest moment ne stabilizăm nivelul angajaţilor din cauza înrăutăţirii situaţiei de pe piaţă. Banca nu a introdus nici un plan general de concedieri”, a declarat un purtător de cuvânt al SocGen, bancă prezentă şi în România.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

METIN CERCHEZ
09 Sep 2011

sa mi retrag banii de la brd? sint zvonuri ca sunt in faliment-la brd const anta au dat la credite cu acte false si nimeni fac e ceva ptr ca sotia seful ui politiei de investigar e lucreaza directoare la brd iar directoarea anca ivascu e antefata lui tr aian basescu in firmele l ui iar caratas gigi a d at unor infractori zeci d e credite false-eu nu mai vreau sa platesc comisi on de risc ptr cei care a u devalizat brd-voi vreti ?le am facut plingere pen ala-si impotriva lui nicu lescu si lui guy ...ce fa ce dna? tace-coruptie mar e-

Adauga un comentariu

Random image