2016-12-08 02:21

ECONOMIE


Străinii cumpără Valea Prahovei

 |  18:30

Numărul străinilor care au achiziţionat case de vacanţă şi apartamente în zona Văii Prahovei s-a dublat în anul 2011, unul din zece cumpărători neavând naţionalitate română, se arată într-un comunicat al DM International, remis redacţiei. Apartamentele cu două camere şi garsonierele în complexuri rezidenţiale nou-construite sunt cele mai solicitate locuinţe de pe Valea Prahovei, datorită preţului scăzut de achiziţie şi a costurilor mai mici de întreţinere. Conform agenţilor imobiliari din zonă, Sinaia se află pe prima poziţie, cu un procent de 37 din casele tranzacţionate de agenţi în 2011, Predeal ocupă a doua poziţie în top, cu 32%, în timp ce Buşteni şi Azuga împart locurile 3 şi 4, cu 20 de procente, respectiv 11. Mulţi dintre cumpărători au speculat faptul că preţurile locuinţelor din zona de munte au coborât cu până la 50% în ultimii trei-patru ani şi au luat în seamă sfaturile specialiştilor din imobiliare care le-au spus că este un moment potrivit pentru achiziţia unor astfel de proprietăţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-14

TAGURI: Apartamente, Valea Prahovei, straini, case de vacantaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Traficul, extrem de aglomerat pe DN1, pe Valea Prahovei Centrul Infotrafic, din cadrul IGPR, a anunţat, joi, că traficul este aglomerat pe DN1, pe Valea... 01 Dec 2016 | (1)
Circulaţie îngreunată pe Valea Prahovei. Coloane de maşini de 10 kilometri Circulaţia pe DN1, între Ploieşti şi staţiunile de pe Valea Prahovei, se desfăşoară,... 30 Noi 2016 | (1)