2019-02-15 23:23


Supervizarea lucrărilor la pasajul Charles de Gaulle din Capitală va costa 1,5 milioane de euro

 |  18:23
Supervizarea lucrărilor la pasajul Charles de Gaulle din Capitală va costa 1,5 milioane de euro
Primăria Capitalei vrea să aloce până la 6,2 milioane delei (circa 1,5 milioane de euro) pentru supervizarea lucrărilor de proiectareşi execuţie a pasajului rutier subteran de la Piaţa Charles de Gaulle, lucrărice vor avea loc în paralel cu cele la o parcare subterană din aceeaşi zonă.

Câştigătorul licitaţiei care va avea locla 18 iuliese va ocupa de:verificarea documentaţiei tehnice; urmărirea realizăriiproiectului conform documentaţiei tehnice; supervizarea implementăriiproiectului; certificarea situaţiilor de plată efectuate; elaborarearapoartelor obligatorii privind implementarea proiectului; urmărireacomportării lucrărilor în perioada de garanţie, conform unui anunţ publicat pesite-ul guvernamental de licitaţii.

Scopul acestui proiect îl reprezintă modernizareainfrastructurii rutiere în intersecţia Charles de Gaulle, prin realizareapasajului rutier subteran pe direcţia Bdul Aviatorilor. În zonă vor fi, practic,construitedouă pasaje subterane, câte unul pe fiecare sens,de oparte şi de alta a staţiei şi galeriei de metrou.

Viitorul pasaj va avea o lungime totală de 1.392 demetri, porţiunea acoperită fiind de 778 de metri. Pe fiecare sens, lăţimea vafi deopt metrişise vor asiguradouă benzi de circulaţie.În porţiunile de acces şi de ieşire din parcarea subterană se va trece deladouă la trei benzi de circulaţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-12-06
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...