2018-12-11 14:15


Tănăsescu susține un control strict al cheltuielilor bugetare

 |  10:48
Tănăsescu susține un control strict al cheltuielilor bugetare

Mihai Tănăsescu, reprezentatul României la FMI, a declarat, referindu-se la construcţia bugetului pentru 2012, că a face risipă presupune distrugerea viitorului acestei ţări.

"Cred că aceste vremuri pe care le trăim nu sunt vremuri care să dea posibilitatea unei risipe şi cred că acest lucru a conştientizat şi clasa politică. A face risipă în momentul de faţă nu înseamnă decât să distrugem, dacă vreţi, un viitor al acestei ţări. De aceea, a cumpăni banul public cu stricteţe este rolul cel mai important pe care România trebuie să-l joace", a declarat Tănăsescu.

Acesta a indicat că planul cheltuielilor bugetare trebuie să răspundă interesului public

Tănăsescu susține un control strict al cheltuielilor bugetare
zoom
"și o să vedem în perioada următoare un control mai profund al acestor cheltuieli".

Bugetul pentru 2012 reprezintă şi un semnal pentru mediul de afaceri, iar în acest moment constucţia se bazează pe stabilitatea sistemului fiscal şi a modului în care cheltuielile vor fi efectuate. "Este complicat într-o perioadă turbulentă, de instabilitate pe pieţele financiare, să vii să modifici sistemul fiscal, de aceea o stabilitate este de preferat unei schimbări în acest moment", a completat reprezentatul României la FMI, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-03-06

TAGURI: Tănăsescu, cheltuieli, FMI
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...