2019-01-17 11:31


Tăriceanu ne liniștește: Niciun fel de IMPOZITE și TAXE noi în 2018

 |  12:59
Tăriceanu ne liniștește: Niciun fel de IMPOZITE și TAXE noi în 2018

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că în anul 2018 nu se va introduce niciun fel de impozite și taxe noi.

„Impozitul pe gospodărie nu l-am discutat. Am discutat despre impozitul pe venitul global. Urmează ca Ministerul de Finanțe să pornească la operaționalizarea acestui pe impozit pe venitul global, dar lucrul acesta presupune o logistică, stabilirea unor proceduri și nu există din partea ministerului un termen pe care să-l fi avansat.

Deci, pe măsură ce ministerul va avansa pe acest domeniu important, cred eu, dar a mai existat impozit pe venitul global, nu este o noutate. Și eu am venit. Nu e un impozit nou, subliniez. De altfel, filosofia pe care este construit programul economic este să nu introducem niciun fel de impozite și taxe noi în 2018. Din contra, încercăm să simplificăm actualele sisteme de taxe și impozite și să le reducem ca număr”, a spus Tăriceanu, citat de stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-26

TAGURI: tariceanu, alde, taxe, impozite, 2018
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LIBERALUL BOLSEVIC.
26 Ian 2018

Minte , minte acest penal slugarnic al ciumei rosii. Toate taxele si impozitele locale au crescut exagerat de mult. Acest slugoi vandut bolsevicilor manipuleaza populatia prin intermediul latrinei 3 si a closetului TV ghita fugaru. Rusine grecotei mincinos.
ANONIM
29 Ian 2018

ROMANIA DE 28 DE ANI NU ESTE GUVERNATA CI DISTRUSA SI FURATA CU SPRIJINUL sustinut al CLASEI POLITICE SFERTODOCTA SI MAFIOTIZATA.
CURIOSUL
29 Ian 2018

OARE CEI CARE ii accepta ca lideri pe IDIOTI, CRETINI, PUSCARIASI, PUSCARIABILII, BANDITI, SFERTODOCTI, SIFILITICI, ETC sunt oameni normali....?????
Random imageUltimele stiri

loading...