2016-10-26 14:38

ECONOMIE


Taxă pentru păstrarea rovinietei

 |  17:18
Taxă pentru păstrarea rovinietei

Şoferii care au achitat taxa de drum, dar au schimbat numărul de înmatriculare al maşinii pot păstra rovinieta numai dacă depun o solicitare în scris la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) şi plătesc o taxă de 24,8 lei, cu TVA inclusă. „Pentru efectuarea modificării, utilizatorul se va prezenta la unul dintre punctele de lucru ale CNADNR cu cerere scrisă, conform formularului-tip care se regăseşte pe pagina web a companiei şi cu cartea de identitate a autovehiculului în copie şi original. Tariful de modificare a numărului de înmatriculare în baza de date este de 24,8 lei, cu TVA inclusă, pentru fiecare număr modificat”, se arată într-un comunicat al CNADNR. Tariful de utilizare a reţelei de drumuri naţionale se aplică pentru toate vehiculele care circulă pe reţeaua de drumuri naţionale din România.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-02

TAGURI: Rovinieta, taxa, masini, inmatriculareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Se cere taxă de 20% pentru băuturile cu zahăr Organizația Mondială a Sănătății (OMS) susține că aplicarea unei taxe de 20% pe băuturile... 12 Oct 2016 | (0)
Reacția TVR după eliminarea taxei Radio-Tv Televiziunea Romana a reactionat marti dupa ce Parlamentul a votat legea Dragnea, care prevede... Acum 20 ore | (3)