2019-03-24 17:39


Teodorovici şi Mişa se CEARTĂ pe BANII care trebuie recuperaţi pe fosta casă a lui IOHANNIS din Sibiu

 |  16:37
Teodorovici şi Mişa se CEARTĂ pe BANII care trebuie recuperaţi pe fosta casă a lui IOHANNIS din Sibiu

Ministrul Finanţelor a declarat, joi, că a cerut ANAF-ului să dovedească dacă a cerut către Cartea Funciară ca imobilul din Sibiu care a aparţinut preşedintelui să intre în administrarea statului. Şeful ANAF spune că nu a primit de la minister un titlu în baza căruia să facă executarea.

"Am vorbit cu colegii de la ANAF, cu domnul Mişa nu am apucat, dânsul nu a fost o perioadă la minister, la locul de muncă, a avut o perioadă de concediu, dar am vorbit cu ceilalţi colegi. Am cerut ANAF-ului să-mi dovedească sau să-mi spună dacă s-a cerut în mod clar către Cartea Funciară administrarea acelui imobil ca fiind al statului. Mi s-a trimis un document prin care „da, am trimis”, m-am uitat şi am văzut că au trimis, de fapt, o solicitare de radiere a familiei Iohannis din Cartea Funciară, nu e ceea ce am cerut eu", a declarat ministrul Finanţelor, potrivit Mediafax.

Eugen Teodorovici a anunţat că trebuie făcută o nouă solicitare oficială către Cartea Funciară prin care să se ceară ca imobilul respectiv să intre în administrarea statului.

"Trebuie să facă acum o solicitare oficială către Cartea Funciară prin care să ceară practic ca acel imobil să fie al statului. Dacă spun că nu, ştim că această cale nu poate fi urmată, dacă spun că da, în ziua doi e notificarea sumei de plată, dobânzi şi cu ce mai este acolo. Acţiunea este făcută în 2016, eu am întrebat dacă s-a făcut astăzi această acţiune direct la Cartea Funciară şi mi-a trimis aceea veche, care este către Cartea Funciară, dar nu de înregistrare, ci de radiere a familiei Iohannis", a completat Teodorovici.

Teodorovici şi Mişa se CEARTĂ pe BANII care trebuie recuperaţi pe fosta casă a lui IOHANNIS din Sibiu
zoom

De cealaltă parte însă, şeful ANAF, Ionuţ Mişa (foto), a declarat că a discutat cu colegii din Ministerul de Finanţe pentru că instituţia pe care o conduce are nevoie de un titlu în baza căruia să poată fi efectuată executarea.

"ANAF-ul este un organ de executare, el nu poate executa decât în baza unui titlu. Dacă ANAF-ul va primi o adresă scrisă şi un mandat de la Ministerul de Finanţe să execute (...) eu vă asigur 100% că se vor îndeplini toate cerinţele legale", a declarat Ionuţ Mişa, la Antena 3.

Şeful ANAF a mai precizat şi faptul că Agenţia a mai primit un mandat de la Ministerul de Finanţe şi în timpul Guvernului Cioloş.

"La momentul respectiv, s-a dat un mandat ANAF-ului ca să întreprindă demersurile necesare pentru recuperarea acestei creanţe şi pentru înscrierea statului român ca şi proprietar al acestui imobil. La acel moment, ANAF-ul s-a adresat notarului", a completat Ionuţ Mişa.

De asemenea, legat de un comentariu al Ministrului de Finanţe care aprecia adresarea către notar din 2016 drept eronată, şeful ANAF a precizat că: "acest lucru îl vor stabili cei de la Direcţia Juridică".

Anterior, Eugen Teodorovici a anunţat că suma cumulată care ar urma să fie obţinută de la cei trei chiriaşi ai imobilului din Sibiu care a aparţinut preşedintelui Klaus Iohannis este de peste două milioane de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-19

TAGURI: teodorovici, misa, casa iohannis, bani recuperati, sibiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MANIPULARE GEN HAZNAUA 3
19 Iul 2018

Totul este o denigrare grosolana la adresa presedintelui. In aceasta spetza este vorba de persoane private unde statul mafiot nu are nici o atributiune. Respectiva cladire este proprietate privata iar partile in conflict persoane private. Fake-news marca closetul 3 si latrina ghita. Asa este in campanie electorala closetele tv ale puscariasilor felix si ghita traiesc din minciuni si denigrarea adversarului politic.
ANONIM
19 Iul 2018

Teodorovici, Victor Ciorbea si Negoita de la sectorul 3 sunt cei mai mari datornici la stat . Cand va platiti datoriile gunoaie bolsevice. Puscariasul voiculescu cand achita 60 mil euro furati de la statul roman? Condamnatul drak-nea cand achita datoria provenita din neplata taxelor si impozitelor pentru hotelul din Alexandria ? Astea nu le spune LATRINA 3 SI CLOSETUL ghita fugaru TV.
KEN OLUMINDE
19 Iul 2018

Nabídka úvěru Ocean Finance s úrokovou sazbou 3% platí nyní. Ochotný podnik do výdělečné činnosti s vámi také ochotný s vámi jednat v důvěře a důvěře. Mám zájem investovat do lukrativní, vypočítané životaschopné firmy, ať už prostřednictvím partnerství nebo jako finančník v hotovosti, pevné úroky, akcie nebo majetek. Vítám jakýkoli ziskový obchodní plán / návrh. Chcete-li pokračovat v investicích, kontaktujte mě prostřednictvím mého e-mailu: oceanfinance113@gmail.com
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...