2019-01-24 11:55


Termenul de depunere a ofertelor pentru microhidrocentrale, prelungit până pe 11 iulie

 |  11:24
Termenul de depunere a ofertelor pentru microhidrocentrale, prelungit până pe 11 iulie

Potrivit unui comunicat al preşedintelui Comisiei de licitaţie, Remus Borza, termenul de depunere a ofertelor în procesul de vânzare a microhidrocentralelor Hidroelectrica a fost prelungit până la 11 iulie, ora 16.00.

Decizia a fost luată ţinând cont de solicitările repetate de decalare a termenului de depunere a ofertelor, din partea mai multor firme din Europa şi SUA, cereri motivate de termenul scurt pentru vizitarea activelor şi realizarea unor analize detaliate ale riscurilor, proprii.

În conformitate cu Hotărârile Adunării Generale a Acţionarilor nr. 34 şi 42/2013, Hidroelectrica derulează procesul de vânzare a unui prim lot de 25 de Centrale Hidroelectrice de Mică Putere (CHEMP), prin licitaţie publică cu strigare.

“Procesul de vânzare, desfăşurat cu respectarea legislaţiei române în vigoare, se bucură de un real succes, fiind achiziţionate de către persoane juridice române şi străine, în perioada 17 iunie - 1 iulie 2013, 61 de dosare de prezentare a activelor”, se spune în comunicat.

Şi celelalte termene din acest proces de vânzare vor fi decalate corespunzător. Data limită de solicitare de clarificări este 8 iulie 2013.

Deschiderea plicurilor cu documentele de participare la licitaţie se va face numai în prezenta ofertanţilor şi/sau a reprezentanţilor legali/convenţionali ai acestora, la data de 12 iulie, pe 13 iulie se va afişa lista ofertanţilor acceptaţi să participe la licitaţii, iar licitaţiile vor avea loc pe 15 iulie, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-03

TAGURI: microhidrocentrala, Hidroelectrica, termen, prelungit
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...