2016-10-28 19:16

ECONOMIE


Terminal auto pentru Dacia şi Ford

 |  18:54
Terminal auto pentru Dacia şi Ford

Grupul german specializat în transportul de automobile ARS Altmann construieşte în localitatea Leordeni, judeţul Argeş, un terminal auto cu acces la calea ferată, care va servi în principal ca punct de depozitare temporară pentru Dacia, Ford şi importatorii auto. Terminalul va avea o capacitate de până la 5.000 de maşini şi va fi amplasat în vecinătatea tronsonului de cale ferată Bucureşti - Piteşti- Craiova. Compania germană va asigura şi transportul pe calea ferată de la terminalul Leordeni, în colaborare cu operatori feroviari din România, informează Mediafax. Centrul, construit de subsidiara din România a companiei germane, Conlog - Dezvoltare Imobiliară şi Consiliere Logistică, este proiectat în special pentru deservirea celor doi producători auto locali - Automobile Dacia şi Ford România.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-02

TAGURI: terminal auto Leordeni, Grupul german ARS Altmann investitie LeordeniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Nico Rosberg, încă un pas spre titlul mondial. Germanul s-a impus şi în Marele Premiu al Japoniei Pilotul german Nico Rosberg (Mercedes) este din ce în ce mai aproape de titlul mondial după s-a... 09 Oct 2016 | (0)
Măsură reparatorie sau populism? Legea conversiei la curs istoric – investiţie electorală Marţi, 18 octombrie, la ora 11:30, a început şedinţa de Plen a Camerei Deputaţilor. Plenul a... 18 Oct 2016 | (2)