2016-10-22 10:32

ECONOMIE


Tranzacţii verificate de UE

 |  17:44
Tranzacţii verificate de UE

Companiile europene vor trebui să dezvăluie sumele plătite în cadrul unor tranzacţii cu guvernele pe proiecte gazeifere, petroliere, miniere şi forestiere, în conformitate cu unele propuneri formulate de Bruxelles, care merg mai departe decât se aştepta în ceea ce priveşte consolidarea normelor de transparenţă, relatează “Financial Times”, precizează Agerpres. Michel Barnier, comisarul european pentru piaţa internă şi servicii, preconizează să impună o astfel de defalcare, pe fiecare proiect, a tuturor cheltuielilor făcute către autorităţile de stat. Recent, Comisia Europeană s-a arătat interesată de contractele de furnizare de energie din România, cele încheiate între companiile Alro Slatina şi ArcelorMittal Galaţi şi Hiodroelectrica, societate de stat care produce cea mai ieftină energie electrică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-07

TAGURI: UE, BruxellesComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Doi polițiști înjunghiați la Bruxelles Încă un atac despre care autoritățile susțin că ar avea dovezi că este de factură... 05 Oct 2016 | (0)
Cote. Orban atacă Premierul ungar Viktor Orban va avea, la Consiliul European care începe joi la Bruxelles,... 19 Oct 2016 | (0)