2016-12-11 02:24

ECONOMIE


Tranzacţii verificate de UE

 |  17:44
Tranzacţii verificate de UE

Companiile europene vor trebui să dezvăluie sumele plătite în cadrul unor tranzacţii cu guvernele pe proiecte gazeifere, petroliere, miniere şi forestiere, în conformitate cu unele propuneri formulate de Bruxelles, care merg mai departe decât se aştepta în ceea ce priveşte consolidarea normelor de transparenţă, relatează “Financial Times”, precizează Agerpres. Michel Barnier, comisarul european pentru piaţa internă şi servicii, preconizează să impună o astfel de defalcare, pe fiecare proiect, a tuturor cheltuielilor făcute către autorităţile de stat. Recent, Comisia Europeană s-a arătat interesată de contractele de furnizare de energie din România, cele încheiate între companiile Alro Slatina şi ArcelorMittal Galaţi şi Hiodroelectrica, societate de stat care produce cea mai ieftină energie electrică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-07

TAGURI: UE, BruxellesComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Securitate sporită pe aeroportul din Bruxelles Autoritățile belgiene au modificat protocolul de securitate la aeroportul din Bruxelles, ca... 22 Noi 2016 | (0)
Dacian Cioloş răspunde acuzaţiilor că ar fi vândut Bruxelles-ului şi că ar fi omul lui Soros Premierul Dacian Cioloş a declarat, luni, la Adevărul Live, referitor la acuzaţiile care i se... 05 Dec 2016 | (4)